Razočarani odazivom građana
0
Samo 500 glasova za zajednički ulazak u EU
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nidje veze je peticija i onako... nece raja da se bruka i moli nekog da ga primi u EU zajedno sa Hrvatskom i Srbijom. Valjda takva peticija treba da se pise u Beogradu ili Zagrebu...pa eto oni da se solidarisu kao sa nama a ne da mi molimo nekog u EU da njih ne prime dok nas ne prime... Sve je to nidje veze glupost.
sta ba pricate sarajevo od vjecnice do marijin dvora, pa gdje da postave na alipasinu mozda?? de ne dipr svega ti i ovako su jedva 500 potpisa skupili
bolje da komsiji crkne krava... koji su ovo jadovi..
Mi nismo Sarajevo, niti cemo kad biti !!! Postojali smo prije Sarajeva, i postojecemo!!! Neka druga stvar je sto su oba grada u sarajevskoj kotlini !!! I ako pogledas nesto drugo... Sarajevo se prostire niz miljacku.. Iidza niz Zeljeznicu!!! Njima njihovo nama nase.... I Bicemo opet jedna od najrazvijenijih opcina regiona ... samo dok bolji ljudi stanu na celo ovog za mene grada !!!
ni kod nas u Gluhoj Bukovici nije bilo da imi glasamo (gluho bilo) pa mi smo sherijatlije.ebemo vam mater evropsku
aktivisti bi trebali smatrati sarajevo u cjelini a ne oko vjecne vatre!!!! muka mi je od takvih. evo bas sam razmisljala da danas s ilidze dodjem potpisati? hahaha a sta je s ostalim gradovima u BiH, niste valjda imalu peticiju samo u glavnoj ulici sarajeva?
bravo samo malo njih shvata to,prodali bi sve za saku dolara
da probaju organizovati peticiju \"nećemo u EU\". mislim da bi se odazvalo bar 2 puta više građana. što da oni izvoze naše dobro a uvoze njihovo smeće. ma oni će nas natjerat u EU samo kad im zafali pitke vode, drveta, uglja, soli, prirodnih bogatstava, ljekovitih biljaka koje rastu prirodno bez staklenika i da ne nabrajam još bogatstva naše lijepe BIH. samo naš narod misli da je bolje uvozno nego domaće. da je bolji oslić nego potočna pastrmka, šampinjoni nego rujnice ili jesenke ili reduše, mlijeko od tovljenih krava nego onih koje su na ispaši itd. narode probudite se. naše je vrijednije nego njihovo, samo ga oni podcjenjuju. živjeli
i sta kada udejmo.. sve ce biti ljepse i bolje, pare ce lezati na ulici, al aha.. Pogledajte kako je svim \"drugorazrednim\" clanicama EU. Jedino dobro da se mogu nastaniti van maticne zemlje lakse...
Ovo ne znas je li za smijanje ili plakanje!!! Ocito nekima fali daska u glavi, kako inace protumaciti ovo?
sta je srbija ispred nas.ispred nas je hrvatska ohoho svijetlosnih godina,a o srbiji i da negovorimo.ovo ce piti nemoguce.vidit cemo da ce hrvatska uc prije srbije,bih,crne gore ,makedonije bla bla.nemoguce je skupa uci.
ta peticija nema nikakve svrhe, niti bi imala efekta kakvog znacajnijeg.
vi znate samo pjevati da mozete bez ikoga - dok lagano propadate
los odabir termina, vrijeme uplate za kladionicu, koga briga za EU :)
šipu racku ko te .ebe može BOSNA i bez tebe euroazijo euroazijooooo