Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naoruzajte se,nikad se ne zna...
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; Molim Allaha dz.s da stepen tolerancije i strpljenja koji posjeduju Bosnjaci ne bude previsoko postavljen,jer neprestane provokacije gradjana GRS su vec dostigle granicu,koju jedan narod koji za sebe kaze da ima ponosa, koja nemoze i nesmije biti predjena.Stalno skrnavljenje nasih vjerskih objekata a cuvanje tudjih sa nase strane postaje besmisleno i tumaci se nasim kukaviclukom i nebrigom za njihova necasna djela.Molim Allaha dz.s da se konacno osvijestimo,da uvidimo njihove necasne namjere i ucinimo sve sto je potrebno da se takva zlodjela kazne i osvete,jer nicim izazvani stalni napadi doista zahtijevaju reakciju sa nase strane, amin.
I ja molim Allaha da te nauci da se "ne moze" i " ne smije" pise odvojeno.
Haloooo Papci ima jedna dobra Ne diramo vaše ne dirajte NAŠE !!! pa jel !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Skrnave dzamiju a imaju preko 50% turske krvi, ma ne ide to ljudi.Mozda se sjecate kako je Nedzad Sasivarevic iz SDA (inace bio poslanik u skupstini RS) poginuo u namjestenoj saobracajki ,jer je na toj istoj skupstini pricao istinu o pravu prve bracne noci i o pravoj DNK Srba.
Nije napada na dzamije ali se zato na FTV na TVBiH uvjek objavi kad se napadnu crkve na BNTV to nepostoji 80% slucajeva se ne objavi u prosloj godini bilo je 30 napada niko nije objavio. Zataskavju cete dosta toga da se nezna...Pocelo je u Bijeljini tu ce se i zavrsiti...
Eto ti srba , opet kao '92 napadaju , prijete , provociraju , zastrasuju , pale itd. i onda se zacude kada se mi branimo . Samo vi provocirajte dok nam film ne pukne oticete u 3 PM , mi vama nismo dirnuli u crkvu ni pretukli povratnike . Samo jedno ne zaboravite nije vam ovo '92 niti imate JNA za ledzima , imamo i mi oruzje i nerjesenih racuna . Nece vas vise ni NATO spasiti ako nastavite srat , fitilj nam je pri kraju pederi ...
Ma sta drugo ocekivati od genocidnog krda zvanog servi
interesantno je da kad se to tako nešto desi na nekoj crkvi (katoličkoj ili pravoslavnoj) onda su uvijek počinioci maloljetnici,budale i slicno. A kada se desi na džamiji to je odmah napad na sve muslimane bosnjake od tokija do amerike.....
mozete vi stavljat koliko god hocete dislike al to vam je istina
Interesantno je i to koliko dzamije svima vise smetaju nego crkve pa se ovo svaki dan desava.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Genocidna tolerancija na djelu.
jako sam razocaran ovim dogadjajem i znam da nema opravdanja ali to su neki "usijani" tinejdzeri, 100%! kakvo nam je stanje u drzavi i kako svaku priliku da komuniciramo medjusobno koristimo za verbalne sukobe, ovo je sasvim normalno! zalosno je sto cu to reci, ali ovo je samo mali dio ludila koji se dogadja u nasoj drzavi svkodnevno od kako je rat zavrsio.
Uvijek treba gledati pozitivnu stranu. Steta ipak nije velika. Niko nije nastradao. To se dogadja.Neki dan je zupnik zupe u Ljubiji pobijegao. Nije vise smio spavati kod kuce koliko su ucestale provale bile. Akohol je vjerovatno umijesan ovdje.
NjV upozorio da su pod izgovorom "rane" predizborne kampanje počele pripreme za raspad Bosne, radi čega su Jezuiti intenzivirali psihološki rat protiv našeg naroda - priređuju predstave tipa "njihovi" protiv "naših" (a sve papisti tj. kolonijalni "političari" s obje strane Drine i unutar Bosne - u II svj. ratu te su iste familije takođe predvodile Vatikanove jedinice - Luburićevce/Nedićevce tamo i Handžarovce ovdje), potom nastavljaju s prikazima kolonijalne policije kao nečeg dobrog i nadasve humanog pa OHR/Vatikanova/neprijateljeva žandarmerija od prošle sedmice groteskno dijeli humanitarne pakete, dok danas jezuitska OBNTV ugošćuje policajce koje predstavljaju ne kao batinaše stranih eksplpoatatora naših sirovina (i nametanja podjela već vijekovima) te kao jezgru obavještajnog nelustriranog komunističkog šljama koji je za lovu u krvi i razbio Jugoslaviju, već kao "brižne očeve i porodične ljude", "spasioce ljudskih života", "heroje"; isto je i u Srbiji, pa tamo Vatikanovi pijuni kao Vučić "spašava bebu iz mećave" ali U KAMERU - otkud kamere i ekipe baš u istoj mećavi i na istom mjestu?!), i sl. bljuvotine iz kuhinje specijalnog ratovanja za razvlačenje pameti i pomućivanje prioriteta u porobljenim ljudskim glavama; ovdje je sve vrlo jednostavno - nakon što je Vatikan iskoristio blesave komunjare da za lukave Rimljane razvale Jugoslaviju, sada ih odbacuje kao krpe (izručuje vani) a palicu sad preizumaju jezuitski kvislinzi s obje strane Drine (neki novi "Ljotićevci" i "Handžarevci") koji treba da precrtaju karte i omoguće Vatikanu preraspodjelu pljačke resursa na Balkanu novim stranim "zakupcima" - eksploatatorima naših šuma, rudnika, energije... | HM: Jesuits set Bosnia split, intensify psi war, fake colonial politicians' atrocities, portray colonial police as humanitarians, family men ...& in Serbia Jesuit peons like Vucic "save babies in blizzard" (in front of camera there "by accident"), so Vatican moves peons as in WWII ...when same Jesuit-ran families organized, led Vatican's "warring sides" both in #Serbia (SS Luburics, Nedics) and #Bosnia ...& now finishing Vatican "end plan", redrawing Balkan borders (looting natural resources) after using non-lustrated communists to split YU (SS Handzarovci) (TWITTER) http://omerbasic.org http://is.gd/rmxPnO
genocidne tvorevine treba ukinuti I smaknuti sve gmizavce tvorce I ljubitelje zlocinacko-genocidnih tvorevina
Janjicari???? Vase zene su stajale pored puta i molile janjicare da uzmu njihovu dijecu na studije u Stambol. Mehmed pasa Sokolovic je imao 18 godina kad je otisao da studira. A kasnije je zaposlio citavu familiju na dvoru Stambolu. Brat mu je kasnije bio patrijarh u Peckoj patrijarhiji. Sve ovo mozete procitati u istorijskim knjigama zapadnih zemalja.
Za Djuru. Pa i drugi su u Evropi pisali istorije i biljezili. Tacno je da je imao 18 godina i vec je u Bosni poceo studirati teologiju a onda je vidio da moze bolje prosperirati u Stambolu. Da nije bio odrastao kad je otisao u Stambol kako bi onda poznavao svoju rodbinu. Kako bi onda znao ko mu je brat i kako bi ga postavio za patrijarha pecke patrijarhije.?Kako bi onda pola familije zaposlio na dvoru u Stambolu? Moram opet onu knjigu na engleskom pozajmiti da vidim koji su zapadnjacki historicari to sve zabiljezili.Vi vjerujete samo u guslarske
Mislis na Srbe muslimane?! Ne postoje "bosnjaci" po nacionalnoj pripadnosti. :)
Blizi se vrijeme iz manjeg entiteta,dobili su entitet,al narodom upravljaju klerici, a ne pravi političari,da bi vodili ka boljem zivotu. Sta oni misle da se tako unistava i uzima tudza zelja. Mnogi su pokusali i prije par decenija,i prije par vijekova,al uzalud. Pa nemoj te da vam neko ispire pamet.
Srbske vodje su uvijek kroz istoriju znali da iskoriste budale u prljave svrhe: -Srpski oficir (Apis) naoruzao Gavrila Principa a ovaj ubio austrougarskog prijstolonasljednika. - U proteklom ratu u Bosni nahuskali budale da ubijaju muslimane. - U Svedskoj nahuskali budalu Mialovica da ubije svedsku ministricu koja je ucestvovala u pregovorima sa Djindjicem o predaji Milosevica Hagu. - A i ovdje je vjerovatno isti slucaj. Budale nagovaraju da skrnave dzamije nebi li zaplasili ono malo bosnjaka sto ima u RSu.
Tariguz jesi li to promijenio ime u Djuro? E moji srbi. Jeli vam to zahvalnost sto smo vas pomogli da budete srbi. Otomanska imperija vas je oslobodila od grckog i bugarskog jarma. Gu*** vas je ko je stigo dok vam mi nismo proglasili vasu crkvu samostalnom. Ali izgleda tu smo napravili veliki promasaj.
naravno ovo ce svi mediji za dva dana zaboraviti ali to nije problem sto je najgore to ce zaboraviti i Bosnjaci koji ce preci i preko svakog ponizenja...nazalost
Srbi= Serve, sto bi znacilo sluga... Nikad domicilno Slavensko stanovnistvo a nakon islama Bosnjaci nisu bili sluge. A vi jeste i iz toga je nastao i taj vas kompleks kojeg imate.
ma Djuro ja mi smo izmisljeni...vidjet cemo na popisu ko je izmisljen :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa sto niko nikad ne dira crkvu? pa majku vam vasu
Gde to ne dira crkvu ? 01.02.2014 13:41 SARAJEVO - Policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo rade na rasvjetljavanju, identifikaciji i pronalasku nepoznatih lica koja su iz pravoslavnog hrama Svetog apostola Petra i Pavla, na području opštine Hadžići, ukrala dva mesingana svijećnjaka.
ukrali srbi sami sta ce nama to?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)