Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🎯💥🎯👍💥 Budi iskra - 2018 Hadzikadic! #ijasamiskra
Budi realan Samere. Turizam nije pokretač razvoj niti jedne Grčke i Španije koje su globalne velesile, a kamoli jedne BiH koja da radi pod punim turističkim potencijalima ne može dostići broj posjeta jedne Seville (a kamoli ostalih poznatijih mjesta). Kao što napisa Kraftwerk: Turizam je uvijek bio i uvijek ostati će tercijarna grana ekonomije. To je jednostavno osnovno ekonomsko pravilo kojeg učiš na prvoj godini ekonomije i teško da će se ikad promijeniti.
Mozes se kandidovat jedino kad udomimo 100 000 Indijaca i Pakistanaca
Summer Rešidat.
Gdje si bio do sad genijalče? Uhhhh h
bolan pa ovakvi se samo pojavljuju kad su izbori dje si ti bio prije 300 dana
Ovo je onaj Komšićev intelektualac što je izjavio da nije pročito knjige u životu osim nekoliko turističkih vodića.
Vidi mu poze: Mislilac dogodine.
Jes al u kur.u., Npr. hrvatska ima jadran pa ope turizam ne mere biti pokretač razvoja ekonomije. nema hljeba ni ekonomije bez gotovog proizvoda iz proizvodnje industrijske ili poljoprivredne. i nikaka druga djelatnost ne mere pokrenut proizvodnju osim odluke i odgovarajućih mjera na nacionalnom nivou da se proizvodi i da se obezbjedi proizvodnja. nacija koja nema proizvodnju će propast, pa ti sad vidi kojim se to mjerama i odlukama pokreće proizvodnja.
Ako mozes razvijati turizam, razvijaj ga brate samo budi posten i nemoj krasti. Kod nas je za pocetak najbitnije da politicari nisu posteni i da ne kradu, onda ide sve ostalo
Nije los decko realno kad skontas, dacu mu sansu treba probat... Jedino njemu iz DF-a
ma samo naprijed samere pusti bagru sta prica
Normalno da treba. Ovi naši su čuli za turizam samo preko radia, šta bragra zna koliko para se u turizmu može uzeti. Od svega možemo napraviti atrakciju, uz minimalno para, tako da je komentar ovog Samera na mjestu.
sta zna skutorija sta je turizam
Summer Residance ☺
kakav Turizam, eno HR ima velik Turizam a sada jade kako im odlazi radna snaga? Trebamo privuci tehnoloske firme, razvijati mozgove a ne baviti se konobarstvom i praviti od radnika rob koji ce prve prilike otici dalje pa onda plakati kako nedostaje kuhara, sobarica itd