Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto sad konačno mogu prestati retardirane optužbe na račun države, grada, JU Djeca Sarajeva i šta ti ja znam koga sve nisu krivili. I trovač je (ili jedan od njih): GOLD MIGNON d.o.o. Sarajevo Olimpijska bb Sarajevo 71000 Sarajevski kanton Bosna i Hercegovina Telefon: 033/471-115 Telefax: 033/471-114
I očigledno se radi o nekoj namještenoj firmi bliskoj SDA jer ima ugovore sa raznim državnim organizacijama: http://www.cin.ba/javnenabavke/preduzece.php?fir_id=52
ja čovječe ovih SDP-ovskih firmi, pobiše sve živo... sve dilovi iz zlajinog vakta. valja sad to pospremit i počistit...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa firma Gold Mignon iako nema registraciju za skladištenje i distribuciju proizvoda životinjskog porijekla već godina dobija tendere za istu od kantonalnih, federalnih i državnih institucija. Osim JU "Djeca Sarajeva", tu su i Zavod "Drin", te mnogi ostali. Više pogledajte na: http://www.cin.ba/javnenabavke/preduzece.php?page=5&fir_id=52 Kakav je ovdje kriminal i žrtvovanje zdravlja najranjivih dijelova populacije: djece, starih, bolesnih... I bez te registaracije ovih dobijaju ovakvu silu tendera. Stravično!!!!
Može se naći ime direktora, ali ne i broj zaposlenih. Fine pare obrću.
Gold mignon. Lanac objekata Block. Gadni gadovi,roba isteklog roka,sumljivog porjekla itd.Godinama rade tendere,takozvani "Tenderasi"korupcijom pronasli najsitnije rupe preko sive eminencije vlasti.Predlazem kaznu identicnu zlocinackoj organizaciji...
Odakle salmonela u spinatu
spinat samo stojanjem na vazduhu moze da oksidira i na taj nacin postaje otrovan ali salmonela se ne moze stvoriti iz njegovih bjelancevina , jaja su br 1 namirnica za stvaranje i brz razvoj salmonele tu je razlog trovanja . topli dani odavno poceli a skladistenje nikakvo diletanti bezrazreda skole vode poslove skladistenja i distribucije ali i ekonomi i kuhari na prijemu robe su odgovorni jer bi oni da su profesionalni i odgovorni moraju i mogu sprijeciti neodgovornog dobavljaca da im podvali neispravnu robu.
Pa npr. ak ga zalijes sa mlijekom,vrhnjem,sirom..pretpostavljam :/ barem ja tako radim..
Naravno da nitko neče odgovarati. Svi ti silni direktori i dobavljači sve su to stranački ljudi. I vjerujte mi da je potpuno svejedno koja je stranka u pitanju.
zar nema neki krivicni zakon protiv ovog hajvana što je tušio ovu hranu
@bcde prijatelju, citam ove tvoje postove i zaista vise nisam ovu pOvlaku mogao da trpim. POVLAKA je crtica(-), a pAvlaka je mlijecni proizvod.
Šta ima lektor. Jako inteligentno. Inače je to topic.
da se vratim na desavanje u zvorniku... koje smo mi balije, odmah se saginjemo chetnicima. solidarnost. ovo ono. nabijem prvo nase balijske izdajnike. kad je ubijena ona djevojcica bosnjakinja prosle godine, niko ni rjeci nije rekao. pa u ovom istom zvorniku ubijen je povratnik. to je bila vijest koja se samo onako usput objavila. vidi sada, kao da je pobijeno 100.000 srba. fuj
http://www.bh-index.com/press-rs-ibric-nije-uzvikivao-allahu-ekber-nego-je-psovao/# mislim da je sve ispolitizirano, medijski prenapuhano, u svakom slucaju, tragedija, zivot se nece vratiti, kao ni zivoti mnogih stradalih Bosnjaka
Jbt u vrtićima salmonela dođe ko prilog uz hranu.
"Gold mignon"
Rekoh ja da je dobavljac zakuh`o
hocete da kazete da niste provjerili dobavljaca koji hrani stotine djece i vidjeli da li ispunjava osnovne uslove koji su potrebni za obavljanje ove djelatnosi? da to nisu mozda neke rodbinske veze u pitanju? :)
e sad je def Mirjana nahebala
Treba fino tim koji su krivi dati da pojedu ono što su djeci davali i problem riješen. Inače trebalo bi u zakon ugraditi da uposlenici vrtića moraju jesti istu hranu iz kuhinje, pa ne bi bilo više trovanja, jer bi onda vodili računa. Ovako djeci kuhaju razne splačine i boli ih briga šta djeca jedu.
Da li je ko od uposlenih imao salmonelu? Ili su samo djeca stradala.
Niko, samo djeca.
gold Mignon je ovdje zadnji u lancu odgovornosti, prvi odgovorni i glavni krivac je onaj koji je pomenutoj firmi dodjelio tender, i onaj koji se sa istima rastalio. Tako da neki mali dio krivice mozda i nosi isporucioc, ali u ovom slucaju glavni krivac je direktor ove javne ustanove.
kad nece da objave proslijedite dalje http://www.nap.ba/images/file/ratnizlocinci.pdf
http://www.nap.ba/images/file/ratnizlocinci.pdf momak uzeo pravdu u svoje ruke