Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tele iz SDA loze
Tele ima neku svrhu u zivotu, salko bas i ne
Izazovi covjeka na debatu na tv, pa da vidimo
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
SAVO MILOŠEVIĆ NOVI SELEKTOR BIH POTVRDJENO ZA VISE MEDIJA
ovo je bila kompenzacija. salko na slobodu a Savo za selektora.
Beskurac, ovo je važno
Obzirom da je ovaj SDA kriminalac i krkan ovako lako prošao, samo govori da je IzmetBeg zvao Vučka. Da je bio neki običan gradjanin BiH, zaglavio bi u zatvoru u Srbiji barem 5 god. zbog nošenja oružja. Ma i obični gradjanin Srbije bi isto tako zaglavio barem 5 god. da je upecan na granici s pištoljem kao ovaj ološ. A IzmetBeg ce opet sutra govoriti kako su nam Srbi smrtni neprijatelji i da je ovo bio "udar na Bošnjake", a ovce ce opet nasjesti.
Salko king😀😀😀😀🙆
kako smo mi Jadna drzava,sistem je samo za tajkune,covjek ukrade méter drva ide u zatvor...
Vidis Salko kad se ogrijesis od grad heroj kako karma radi....
Ostavite ga sebi
Ko ima love hađija ko nema u prdekanu za metar drvaAerim državo pokakim se na takve zakone.Hočeli ostat parlamentarac unatoć prsudi večoj od 6 mjeseci ili se presuda briše ako plati.
I ponovo nazad u Parlament. Otkupio kaznu, znači čist ko poslanik, po SDA filozofiji. Iako je potvrđeno kažnjen, idalje će biti predstavnik naroda, neće biti smijenjen, a možda čak dobije i bolju poziciju ako se dovoljno dobro spinuje priča. Sunovrat civilizacije!
Daj ba j... vas više on, jeste li normalni?!
Poslije 2 trecine odlezane kazne pustit ce ga zena u bascu zbog dobrog vladanja.
Otkupit I nazad na jasle
Koja je razlika između nas i Srba? Srbi ne daju na svoje genocidne vođe i generale, a mi svoje branioce isporučujemo Srbima i još smo im spremni platiti da ih da ih što duže zadrže kod sebe.
Čovjek je najinteligentnije stvorenje ako gledamo jednog Teslu, Ajnštajna, Njutna, itd... ali i najprimitivnije ako gledamo političare i sve one koji za njih glasaju!!!
Koliko košta godina kućnog pritvora?...pitam za druga
Salko gluperdo.sramotiš državu gdje god kreneš i šta gid radiš. Ispiši se iz politike ako misliš dobro i sebi i drugima.
Dogovorio Bakirica 🤣