Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnje radi kile mesa ce ubit kravu. Krcme drzavnu imovinu trpajuci pare samo u svoje dzepove. Siri interes zajednice nikad ne gkedaju. Samo sebe i svije. Gdje su pare od kvazi patriota .sto se nije ulagalo u Srebrenicu..sto se nije gradila kultura bosnjaka..sto tamo nema muzeja....ah da pare su skrhane u beton na bjelasnici...gdje su borci koji su branili Srebrenicu...odrekli je se svi...zbog VOGOSCE I ILIJASA.
Dogodine Alijaš
Ako Komsic nije izdajnik, nije nit Salko.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Narod koji je poturio Komšića Hrvatima iako ga nisu izabrali nema šta se buniti ako Srbin postavi svog Bošnjaka na beku poziciju.
Nije Komšića niko "poturio" genocidni ustašo, nego je Komšić izabran glasovima naroda, to što se vama demokratija ne sviđa to je već druga stvar. Ovo u Srebrenici niko razuman ne može uporediti sa zakonitim izborom Komšića, ovo je čisti terorizam i iživljavanje nad povratnicima.
Izabrali Komšića glasovima Bošnjaka u USk i u Sarajevu. Bošnjak ga izabrao i rekao e ovo je sad hrvatski ptedsjednik. Pusti građOone, ne pravi se budala.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bilo bi lijepo kada bi se iznijelo koliko je NOVCA uloženo u Srebrenicu? Onda bi se moglo vrlo lako otkriti koliko je POKRADENO, OPRANO I ULOŽENO negdje u SA KANTON ili u TK KANTON od toga? Mislim da se radi o svoti , da se svaki preživjeli mogao vratiti na SVOJE i nikad ne radit do kraja života?
😂😂ko kakav detektiv bas ga neko ubacio da s njim uprablja ko s lutkom
klosaru poletio si hoces fotelju
E moj Slavko,ti bi i babu prodao za tu haram stolicu...
Čestitke ti si pravi
Ljudi , stvarno ste vise dosadni i zaostali !!!!!!!!!! Dok se vi koljete ko je kakve vjere , nacije i sl , svijet napreduje . Samo na balkanu se jos gleda sta si ko si !!!!!! Obisla sam pola svijeta dosad , niko me nije upitao koje sam vjere i u sta vjerujem , samo kod nas je to bitno . Zato nikad necete naprijed , je.... vas vise I Bakir, Covic , Dodik i ostali ! Dok oni pune svoje dzepove ,prave rodjendane i svadbe od vaseg novca , vi se koljite stoko .
Sve se vraća moji bošnjaći ili Bosanci
E moj Salko.
Ovakvi su nas i u ratu izdali
Charlie Chaplin :)
Jesi.
Salko je nedemokratski izabran srpskim glasovima, a Željko je izabran demokratski, jer smo se prije toga u džamijama dogovarali ko će glasati za Džaferovića, a ko za Komšića.
Evo dobili ste i vi svog posrbicu. Sad nek vidite koliko tako nesto boli Hrvate. Vi njima stalno to radite, i pravite se ludi.
Nisi izdajnik, ti si smeće.
Snage opozicije Jacaju svoje pozicije, Pevaju kompozicije, I krse propozicije. Pa pisu rezolucije, Hteli bi revolucije, Cuvajmo institucije, Vrsimo egzekucije.