Ministar prostornog uređenja
0
Salko Obhođaš dao ostavku zbog Koridora 5C
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislim da je to MZ koja diriguje kakvi bosnjacki imbecili ce dobiti priliku da vladaju. bicakcic, pa onaj pivar sto je krepo sto je rasprodao Energopetrol za 20 miliona , pa onda drzmancina slatkog jezika brankovic, pa onda ovaj mujezin kao vrhunac svega. jebbli majku banditsku , to je sljam i samo ih treba pljunut sve do jednog. Ne znam za Obhodjasa ali ako je dao ostavku zbog balijskog projekta predaje Hercegovine onda je u pravu.
Tihić preko Mujezinovića nastavlja uništavati sve što je bošnjačko! Ne zna se ko je gori Haris, Suljo, Mustafa, Bakir, Reis Mustafa... Kod Bošnjaka danas sve gori od gorega... sve lopov do lopova i kriminalac do kriminalca. Gdje ste Zlatni Ljiljani da pobijete ovu bagru izdajničku prije nego što nas zbog njih dušmani podave i unište?
Gosp.Ophođaš je jako pošten čovjek i nemože se iznijeti sa Tihomirovom mafijom.Mujezinović je 100 puta gori od Brankovića.Evo jednog bisera. Bivši ambasador u Maleziji kola ambasade registrovao na svoje ime. Tihomir samo postavlja mafijaške kadrove.
Stvarno si veci demagog od Spirica.Ja bi onda preporucio za sve te blagodeti autoputa Vc nek uzivaju škutori tako da Vc prođe između gospinog spomenika i one nove crkve.
ne znam tacno kud aprolazi taj koridor u odnosu na blagaj ili pocitelj, ali ljudi, ceu ljepote i blagaja i pocitelja ako turista nema pmogucnost da dodje do njih? kada bude autoput, nece se ni jedan turista klackati po sporednim magistralnim cestama da bi dosao do pocitelja i blagaja nego hoce fino EXIT sa autoputa pa da skokne na kafu...kada bude autoput, da li ce te vi ikada vise otici na blagaj na ribu ili ce vam brze i blize biti zaletiti se na autoput i do sarajeva i zenice i tuzle...mislim fakat?
Salko??? hahahahahahahaha lijepog imena pravo tursko :)
ma salko ce nama napraviti drzavu garant. vidim, jedni onako pravo bodre salku... to salko, napred salko... a zaboravljaju da je on i dao ostavku da bi se narod probudio, a ne da bude bodren ili kritikovan. narod se mora upitati i traziti sta se desava...
Salko Obhodjas je jako profesionalan ministar, mozda nije idealan, ali je radio na nacin kako je najoblje znao i umio a da ne osteti nikoga. I zadnjim potezom je pokazao koliko je dosljedan moralnim kvalitetama covjeka. Jer kad se Blagaj i Pocitelj budu rusio zbog gramzivosti i ličnih interesa hrvatskih ministara, čovjek jednostavno nije htio da se njegovo ime spominje sutra da je on to dopustio. Svaka čast Obhođaš!
kako budzet moze biti manji za 350%? majko mila, kakvi su ovo ministri? Salko, jarane, 350% manji budzet znaci da nam ove godine DODJES 2.5x para koje si potrosio lani....drzi se ti seksualnog uznemiravanja novinarki, to znas, a matematiku ostavi nekome ko je skolu zavrsio bez da je bio u stranci... Hadziedhemcumurovic - kako vas je pokojni Zan Marolt sve skinuo, papci jedni
Lijep gest gospodina Ophođaša mada ne vjerujem da će mu tu ,,ostavku\'\' prihvatiti.Jedan dio koridora ide i kroz kamp izviđaća i to nije dobro, a pogotovo kroz nacionalni spomenik grad Počitelj i Blagaj. Sve ovo nevodi nimalo dobrom .Ako promijene projekat onda neko osta bez već sraćunate dobiti.(ministri što su pokupovali grdne parcele kroz koje ide koridor a sami bi odredili cijenu exproprisanog zemljišta i štete na tim parcelama.Puno voćki se tu posadilo pa i cijena je veća.Sve u svemu sve je ovo sranje.Meni koridor i ne treba.Lijepe TITOVE ceste, željeznice, tuneli, dalekovodi,mostovi, fabrike.
Bravo Salko majstore Drina je uz tebe. Nisi se dao Brankoviću pa ne daj se ni ovom papku Mujezinoviću.
Adio Salko, iš u Tursku
Sta je SERATORI ! Salko je 1000% u pravu. Ovdje se samo izlazi u susret hercegovackom lobiju i oligarhijskoj hercegovackoj bandi ! SRAM TE BILO MUJAZINOVICU
Doviđenja Salko, i ne zaboravi da nam pišeš.
e moj salko, oci su ti i dalje ko more u plicaku !