Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekrkez da hitno donese mjere suzbijanja ove pošasti - ovom budalastom i primitivnom narodu
nakon kontakta s premijerom Vlade FBiH Fadilom Novalićem, za kojeg je u međuvremenu utvrđeno da je pozitivan na koroanvirus, i to na trećem danu Marša mira upriličenom povodom obilježavanja 25. godišnjice genocida počinjenog u Srebrenici, ministar Bukvarević je bio u samoizolaciji.
@Pikanterija danas starija žena stoji u redu pred poštom, kašlje iz pluća bez maske. ne krivim ja nju, očigledno je sama a samci se ne liječe u većini slučajeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Inace 99,9 posto ljudi koji budu spojeni na respirator na Podhrastovima umre. Razlog jer neznaju intubirat ljude, poderu im pluca
Eto ti znas debilu jedan
Eh eto, covjek preminuo. Ti znas
Cim je covjek prikljucen na respirator, kraj je blizu..
Brz oporavak.
Salkana priključiti na boracki respirator ne bi preživio ni minute!
Salko, ako Bog da, da što prije ozdraviš. Svima u pamet, ovo je najopasnija epidemija koju možemo zamisliti. Maske, pranje ruku, distanca - do vakcine to je sve što možemo uraditi.
Jel na Fikretov ili???
Izdrži PL.
Brz oporavak.. sta drugo reci. Svakom se moze desiti respirator.
Da te auto udari oni bi te n respirator stavili
Brz oporavak i brzo pitanje. Šta bi sa koeficijentom 1 za obračun invalidnina? Zadnje povećanje bilo,...........................................................................ne sjećam se više ali znam da je bilo 5,40 KM.
Auuu ovaj Fadil gdje prodje...
Nešto nemam empatije...
"Sto posijes to pozanjes"...
ministre, ozdravljenje zelim!
Ovi bolesnici što ovako komentiraju neka se liječe,nije sramota posjetit psihijatra.