Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što srbi i vlasi nikad nisu imali niti jezik niti pismo dok im Ćirilo i Metohije nisu falsifikovali Bosančicu, pismo na kojem je zabilježen jedan od prvih pisanih dokumenata slavenskih naroda !!
joj koje gluposti pises
Znaci ta vasa famozna bosncica pisala se cirilicom ebi ga tako ispade
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dajte njegove tekstove bez slike molim vas...
Tako je Salkicu!! Za pocetak vrati konju glavu!
stajat ce kad dodje neki politicar sto ima "muda" i kaze da u ovoj zemlji nema nikakvog srpskog jezika nego pravoslavni/ortodoksni i tad ce da bude mir. Ne moze se non-stop jedan narod ponizavat ali ovdje je jasno da je politicarima cilj da sto duze opstanu. Utsvari mi nemamo politicare nego cobane. Mi tako volimo.
Zato što si ti drugi čovjek u RS-u po funkciji i ti si u toj priči.
Zato sto Bosnjake, na svim nivoima vlasti, predstavljaju obicni diletanti koji nisu u stanju nista vise napraviti, osim prikljuciti se na drzavnu sisu i musti je. RS se cisti u miru ovim metodama, dok se u ratu to cinilo genocidom, jasno kao dan.
Ne moze pisati 'jezik srpskog naroda' jednostavno sto u bosni na zive srbi vec pravoslavni bosnjaci ! :)))
Zato što taj jezik nije izmišljotina nastala prije 20 i kusur godina. A I MOŽE NAM SE.
Zato što srbi i vlasi nikad nisu imali niti jezik niti pismo dok im Ćirilo i Metohije nisu falsifikovali Bosančicu, pismo na kojem je zabilježen jedan od prvih pisanih dokumenata slavenskih naroda !!
@drzavljanirsrpske- u školi naučio. Škola je ono što si ti očigledno propustio ;)
uranio salkicu
jbg i ti seres previse, jbt Bakir...naporni ste i nista neradite osim sto lajete ko kerovi na karavane
taj ustav je NEUSTAVAN a ti si dosadan .....
opet mi "svi citamo"
@ogledalce Čaj? Da nije jaje?
@STELT0117 zar si razumio sta sam rekla..........iznenadjujes me.........pravi si bialingual
PRIKAŽI ODGOVORE (1)