Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
miljko.filipovic 11.09.2013. u 13:24 Odgovori 21ovog salkica kao da je nilski konj pravio,original balijesina j.bo mu krmak majku ruznu Po tvome ispada da su i nilski konj pametniji od onog sto tebe sklepa,Daj tvoj bio pameten iti bi radio u skupstini cetniteta a ne blejo po forumima i prosipo fasisticke ideje.Cetnicka politika kad nema argumenata da odgovori na izjavu doticnog e onda je ruzan.
to je samo demogaogija koju SDA prosipa 20 godina, ako vam je toliko stalo do povratnika zasto vam se sef tihic nije vratio u rodni samac i na svom primjeru pokazao odrzivi povratak, a ne kupovinom stanova po Sarajevu
Ma daj Salkicu, opet vi skupljate jeftine politicke probleme na mukama djece...