Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj gargamel još uživa uhljebske blagodati
Objesit te treba za muda
Penis id čieka podnio ostsvku, kuka se na sarajebo. Skinuta tanla na Oalama! Klux šuzi???
Eto da tebe nema tamo nebi smo znali Gargamelu . Ti si najveci uhljeb sto postoji
Bakir digao ruke od RSa i prihvatio se Fildžana
Taj fildzan je 36% BiH a ostatak FBiH gdje Hrvati zive su opet pod kontrolom sarajeva
Ti ces reci kome se krse prava, sto se ne boris da se nani Fati ispostuju prava !?
U entitetu gdje su bošnjaci kao narod doživjeli najveće stradanje nakon drugog svjetskog rata...gdje je počinjen genocid nad bošnjacima...entitet rs je nastao na kostima i ranama tog genocida
Ja odgovorno tvrdim da to radi SDA u Sarajevu nad pripadnicima nemuslimanskog naroda.
Hoce Bosnjaci opet da zakuvaju. Srba u FBiH gotovo da nema. Tamo gdje su se vratili, nemaju pravo da uce na srpskom jeziku, a opsitne u kojima zive FBiH nista ne ulaze i to su najnerazvijenije opstine. Ulice se nazivaju po ratnim zlocincima i radikalnim islamistima, cak postoji i muzej ratnog zlocinca Alije I. Bosnjaci ne zele mir, vec prevlast i islamisticko jednoumlje, a od te pjesme nema nista i opet ce Bosnjaci zapoceti novi sukob po starom obicaju.
@katozlato311 U tome sto si ti naveo postoji apsurd. Ne mozes izgraditi gradjansko drustvo, ako nekoga ko ne misli kao ti zatvaras, hapsis, eliminises. To se zove fasizam.
@Koupitaselamimo Koji Srbi. To nisu Srbi vec konvertiti, tkz. Alijini Srbi, koji sa Srbima nemaju nista, osim sto su im preci mozda bili Srbi. Kako neko moze biti Srbin, ako je stao u prethodnom ratu uz radikalnog islamistu Aliju I. koji je htio da od Srba napravi gradjane drugog reda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Još koji dan pa Dodik mora ići , ali i SDA ,