Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fodil je to.. tako da vjerujem da je istina
SDA SBB bagra
Dovoljno je reci SDA...
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Novalicu, hebo si nas za sva vremena..
Ja ovom covjeku apsolutno vjerujem. lslamizirani Srbi su prepusteni Srbiji i Turskoj. I zato je srusena juzna interkonekcija, koja bi im obezbjedila snabdjevenost gasom preko Hrvatske. Evo uskoro im dolazi Erdogan, da ih potjera da ubrzaju gradnju autoceste prema Beogradu.
Riječ je o Đindicu a ne o Novalicu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Tako je i sa svim ostalim drzavnim firmama. Sve su unistili i rasprodali za male pare, usput gurajuci milione u svoje dzepove. U konacnici je drzava ostecena za milijarde. Niko nije u zatvoru, niti im je oduzeta opljackana imovina
Djes bio do sad Salkicu ?!
Шта, било ти је мало па се тек сад буниш. Биће да си ти узимао а ниси давао па те склонили.
I on se tek sad sjetio da to kaže? Pa i to je krivično djelo koliko znam 🤭
Ima pogresne savjetnike
Paščad treba procesuirat i odmah pritvorit. O majku vam lopovsku.
Kada dodje vrijeme....a ONO dolazi...obici i svuuuu imovinu, ovom malom bradonjici Salkicu! Cuj nudili mu ...cccccc Mic po Mic ! Po kucama cemo vas traziti.2014-2021.
Nek se precesljaju imoviski kartoni Salkica i uprave bh gasa.
Sve vas treba uhapsit i tebe i njih lopovi.
Sad citam da mu je mandat iztekao prije 6 mjeseci i da je smjenjen a ovdje da je dao ostavku
Frljavi Foooodil je kod Amera prekrižen. Zbog njega je blokirana izgradnja Bloka 7 jer je posao namještao Kinezima. Novinari provjerite, sva oprema koja je stigla za Blok 7 je iz General Elektric. E baš će Ameri dozvoliti da im Kinezi montiraju opremu. Bezbeli.
Utvrdili smo da si derpe sad samo da utvrdimo cijenu! Tvoj fOdil.
Ama ja mislim da je to samo milion sadaka sta se tu vec nudilo ili ce se nuditi?Lako je svemu tome uci u trag kako se trguje i cime se trguje.Ako si posten odmah te smjene jer im stojis na putu vrijednom brat bratu 100 miliona.Nezasiti su to primati a naravno sve uz podrsku javnih i tajnih ortaka.
Milione zgrcu...jel postoji FUP?
Ako ovde ima istine onda se pitam šta radi, i šta je radila do sad SIPA?
Ne znam sto ali mu nesto ne vjerujem.
Pa sto ne uze jadan ne bio...😱