Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da ti je Salkiću da uvijek neko drugi odradi tvoj posao .. da te napravi, da te odškoluje, da ti odbrani zemlju, da te natakari na poziciju, da ti uhapsi Dodika .. idi ga ti skloni ako ti smeta, to ti je poso za koji si plaćen
Salkić je plaćen da glumi fikus.
@keno84 .. fikus je dekoracija što se za njega ne može reći
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zašto Salkiću to Klixovcima govoriš i trabunjaš već godinama?!! Izdajte nalog za hapšenje Dodika u ćumez sa njim i svi zadovoljni!! I opozicija i pozicija u pm više!!
@odbojkash10 Zato što bi za ista (ne)djela bili i oni procesuirani! Narodski rečeno “Vrana vrani oči ne vadi.”
akakakakakakaaahahahahah čuj izdajte nalog za hapšenje!!? pa nije ova bej&ha western sapunica u tursko-američkoj režiji, već ozbiljna zemlja koju predsjednik dodik čuva da je ne raznesu pomenuti "režiseri"!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zasto bi hapsili covijeka otvoreno je rekao na pocetku da ce sve ciniti da koci drzvu u svemu a ovi sarajeva godinama cute na sva ta njegova kocenja ocigledno da im to odgovora jer se skrece paznja sa drugih stvari kao npr korupcije i koje kakvih njihovi lopovluka za sva je kriva sarajevska politicka elita oni su ti koji mogu a nece iz njima poznatih razloga i sve dok je takva elita u stolicama nema napretka vjerujem da vecina njih i nezna sta pise u dejtonskom sporazumu
Ako misliš da Dodik radi nešto protiv zakona Salkiću tebi je dužnost da ga prijaviš, tužiš, poduzmeš sve radnje da se zaustave protuzakonitosti, inače si mu suučesnik, dakle, da vidimo...
Moj Salkicu brigo nasa,procitaj dejtonski sporazum pa ces vidjeti prava svakog naroda.Kako vidim djikan to koristi,a mi mozemo reagovati onako srcem sto ne pije vode.O tom hapsenju nema ni rijeci u sporazumu.Sad je problem sto se Turska udruzi sa Srbijom o tome ti razmisljaj to je novi blok sa Rusima.🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇷🇺🇷🇸
NATO je direktno omogućio postojanje tzv republike srpske iako je svima poznato na kojim zlu se ona zasniva!!! SADA NEKA NATO VODI RAČUNA ŠTO ĆE IMATI RUSE U SRCU EVROPE. Ovo također vrijedi za one koji politički upravljaju NATOM!!! Ambasade SAD, Fr. GB i druge. Zaštitite civilizaciju u srcu evrope od pravoslavno-srpskog terorizma nad svim narodima u regiji i šire. Negativan utica ove Dodigovske politike može vam se obiti o glavu. Sigurnost država EU i šire je ugrožena.
VRATI KONJU GLAVU SALKICU !!!
E nek si se i ti oglasio pa nek ide sve u pm 😂
Koliko ove " slobodarske" vlahadije na ovom portalu,udaraju propagandu ko dodik, nigdje zdravog razuma.
Samo nekakve izjave, blebetanja. Zašto bi iko postovao zakon kad zna da će samo biti naruzen?
Nadam se Salkicu da ce te neko cuti. Znamo da u rs- u sve diktira vozd mile ali oni koji zakonom I ustavom odrzavaju I cuvaju ovu drzavu moraju reagovati kako bi poslali poruku Spaniji I ostalim drzavama kako mi cuvamo cjelovitost. Ovo je 100% anti daytonski I treba brzo reagovati I strpati ludaka u ludaru.
Ehh vid Ramiza sad ko biva nesto protiv dode..a do skora ubjedjivao Fatu Orlovic da dodiku proda zemljiste na kome je nelegalno sagradjena crvka.. Sramota ko predstavlja Bosnjake..
Idi se Bakiru žali, to mu je haver za dogovaranje... ups pa i tvoje izjave su dio tog projekta, ja zaboravio...
ne prdi..
O pitanju vojne neutralnosti se može odlučivati isključivo kroz institucije Bosne i Hercegovine i kroz njih svaki entitet odlučujuće utiče da li će biti bilo kakve odluke i kakve odluke će biti. Ako nema saglasnosti entiteta nema nikakve ni odluke. Ali prisvajanje ingerencija države od strane bilo kojeg etiteta je protuustavna aktivnost i nužno povlači sankcionisanje takvih aktivnosti. Prećutni prelazak preko ovakvih aktivnosti je saglasnost sa raspadom Bosne i Hercegovine.
Informiši se. Sve saglasnosti potrebne za pristup NATO već postoje!! Ovo samo predstavlja opstrukciju procesa za koje već postoji saglasnost i potpisi !!! Interesantna je navodna neinformiranost srba i njihovo pravljenje da su ludi i blentavi. Znam da nisu daleko od toga ali opet vjerujem u razum. Poznajem dosta srba koji su veoma inteligentni i logični i kojima je sasvim jasno šta ovo predstavlja!!!
@Saray33 Pa eto ako postoje, nevažno jel to dobro il nije, al onda nema problema ni formalnih ni suštinskih. Ovdje govorimo o nečemu drugom sasvim.
Stvaranje države u kojoj će narod odlučivati a ne okupatori.
e moj Salkicu, ne bih ja hapsenje ogranicavao samo na Dodika. Ima tu prilicno kandidata . U stvari, citav vrh SDA, SNSD i HDZ pohapsiti. za pocetak. A ove ostale cemo kasnije