O pitanju vojne neutralnosti se može odlučivati isključivo kroz institucije Bosne i Hercegovine i kroz njih svaki entitet odlučujuće utiče da li će biti bilo kakve odluke i kakve odluke će biti. Ako nema saglasnosti entiteta nema nikakve ni odluke. Ali prisvajanje ingerencija države od strane bilo kojeg etiteta je protuustavna aktivnost i nužno povlači sankcionisanje takvih aktivnosti. Prećutni prelazak preko ovakvih aktivnosti je saglasnost sa raspadom Bosne i Hercegovine.
Informiši se. Sve saglasnosti potrebne za pristup NATO već postoje!! Ovo samo predstavlja opstrukciju procesa za koje već postoji saglasnost i potpisi !!! Interesantna je navodna neinformiranost srba i njihovo pravljenje da su ludi i blentavi. Znam da nisu daleko od toga ali opet vjerujem u razum. Poznajem dosta srba koji su veoma inteligentni i logični i kojima je sasvim jasno šta ovo predstavlja!!!
@Saray33 Pa eto ako postoje, nevažno jel to dobro il nije, al onda nema problema ni formalnih ni suštinskih. Ovdje govorimo o nečemu drugom sasvim.
Prikaži sve komentare (141)