Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanjaj,samo,kada se probudis,shvatices da je bio san.Na glavu ste mi se vi Bosnjaci popeli,da se pita Srba i Hrvata,BIh bi davno pred vratima EU i NATO bila.Unistavate zemlju,necete nista da radite,samo donacije ocekujete i da vam se dzamije prave.Zbog vas ce ova zemlja i nestati.Sve vam, smeta,samo kukate i zalite se.
produziti popis dok se ne popisu i iliri i tracani, dacani, bogumili.. *** vas popis
Obavezno produžiti u rs se nije čak ni 50% Bošnjačkog stanovništva popisalo,dijasporci đe god da bili oni su stanovnici i državljani BiH i imaju pravo da se popišu .To što nekom smeta velik broj Bošnjaka treba smijeniti i stavit čovjeka koji će legalno odraditi ovaj popis a ne opstruirati na sve moguće načine.Također ogroman broj srba iz loznice,ljubovije i bajne baste se popisuje u podrinjskom regionu a to niko ne spominje niti se uopste provjerava.Ili produziti popis ili ponistiti pa sve ispocetka !!
Što vam je krivo ? pa podrinje nikad neće biti srpsko ,valjda ste to dosad naučili ,Bošnjaka će u Srebrenici biti više od 70% ,u Bratuncu 60% ,Zvornik 60% bit će u Prijedoru preko 50% Bošnjaka ,jedino đe će vas biti više jeste Foča,Višegrad i Rogatica jer ste tamo pobili svo stanovništvo pa i oni koji su u dijaspori nema ko ovdje da popiše .
Ispravno 100% nedozvolit fasistima da opstrujisu popis Bosnjaka il proglasit nevazecim popis.Aparthejd iz podrsku wermachta sve cini da sprovede genocid na svaki nacin nad Bosnjacima.
Rece balija koji je potomak istih, koji su se u oba svetska rata borili za fasiste I okupatore. Pa devedesetih dali sebi ime bosnjaci.