Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ej SDA beskicmenjaci ocekujete vi ovo ocekujete ono poduzmite nesto napravite belaj neka se malo i EU zapita ako srbadija nastavi srat , skupite Bosanske stranke i donesite odluku o ukidanju rs ako nastave srat malo zabelajite brate sta vazda ocekujete da neko sa strane stane u kraj cetama ha ja ...
A prvo očekuje 3, 4 milje markica na račun 1.9.2018. za šuplju propagandu koju provodi svaki mjesec.
samo skladistiti oruzje za nedaj Boze. zna se sta nas ceka uskoro. jebes visokog predstavnika. treba iskoristiti momenat kad srbija opet dobije po usima ko 1999. godine i zavrsiti stvar sa izdajicama.
Sugerisem ovom reporteru H.M.da koristi foto sop,djeci idi suze od smijeha..😃😃😃😃
Sta uradi priroda od covjeka,evolucija unazad..
Dok vi očekujete reakciju OHR Duduk vas yebe k,o danske koze . . . Vi ste budaletine ... !!!
Je*ala vas vise međunarodna zajednica i OHR. Mogu li ovi naši političari išta sami uraditi? Samo se kriju iza kakvi organizacija. Pa da njih izgleda nema Dodik bih se još više igrao i sa njima i sa ovom zemljom. Dosta je više!
Djikani kada procitaju tvoju izjavu svi ce glasati za Dodika,a to i jeste tvoja duznost..🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃jedan..
U sali Narodne skupštine Austro-Ugarske vikne Petar Kočić, srpski delegat: – “Turci u Aziju!” Dr. Safvet-beg Bašagić se nonšalntno okrene i odgovori: – “A međedi u šumu!” Kroz salu se prolomi gromoglasni smijeh, a Kočić postiđeno spusti glavu.
nek nasi pravoslavci dozive sudbine majki Srebrenice i nedocekali da im potomci odrastu. Svakog ko nase pravoslavce zove srbima prolklinjem i nek se pod hitno to ukine da su srbi jer su srbi u Srbiji ovi nasi su samo vasljivi krmojebi i genicidasi.
Sta ce Salkoc uraditi po pitanju tablice mnozenje koju ce na sledecoj sjednici SKUPSTINA REPUBLIKE SRPSKE staviti van snage....valjda ce trcati visokom predstavniku ...haha
Salkicu mnogo toga mozes uraditi
To je dodin predizborni trik, daje malo soli ovcima
SMRDI SU JEDINO DOSUDENO GENOCIDNO FASISTICKO PLEME NA SVIJETU!
picche SDA ovske samo znate krasti donacije biti dezerteri kada se zapuca i kukati strancima