Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što je onda vaš kadar neki dan direktno u Institucijama Kantona Sarajevo da nije za to da se vrati ime ulice po prvom predsjedniku ZAVNOBiH-a jer "pripada narodu koji je izvršio genocid u Srebrenici"? Što ona tuka Samra piše fašističke komentare? Naravno da to mišljenje dijelite svi u SDA samo ne smijete s tim izaći jer se pravite fini. Stoko jedna fundamentalna zaostala.
Gospodja ni u čemu nije napravila ekces. Islamski fundamentalizam je opasnost i za sekularizovane BH 'muslimane', tipa one utegnute Biscanke što in spopadaju migranti
Dok se narod ne probudi ovdje nema hajra nikome
jesu oni za mir i suzivot al da oni i samo oni imaju apsolutnu vladavinu, koji cinizam, al nema od tog nista jbg
zena nije daleko od istine...na zalost
...osoba koja je cinila sto-sta u minulom ratu, silovala focanske curice, etnicki 'cistila' Podrinje, Prijedor ili Hercegovinu, bila saucesnik u egzekucijama u Srebrenici - takva osoba ili njen blizak srodnik ima pristup portalu Klix i internetu i moze da pise bljuvitine i lazi o bosanskim muslimanima kao teroristima, istim onim zrtavama, protjeranim, ponizavanim, mucenim. I 'takav' ce ne samo dobiti 'like' za komentar - vec ce i 90% stranaca nasjesti na takvu pricu. Podlosti.
Ramiz Salkić ,zanimanje VK kuknjator,a ništa konkretno nije uradio .
O radikalnom islamu u BiH govore spodobe koji fašistima dižu spomenike, financiraju fašistička okupljanja, glorificiraju osuđene ratne zločince ! Al da stvar bude gora, naši oolitičari, umjesto da to iskoriste, pričaju o tome, udare kontru i pokažu svijetu koja je to bagra, oni to osude u momentu, i "mi smo svoje odradili".
Dok u BiH ne budu zivjeli samo oni koji tu zemlju vole i poštuju, tu nema sreće ni napretka. Da bi se to ostvarilo, oni koji vole zemlju se trebaju organizovati i one koji imaju separatisticke namjere izolirati i na kraju izbaciti u zemlje koje vole.
Opet se srbalije kače o Hrvate iako nemaju veze sa temom.
Ti si se na osnovu priče o Islamu i povratnicima toliko obogatio i nakro da mozes zivjeti jos hiljadu godina...
Hemuli iz mumijevih
E Salkiću Salkiću džaba ti njima besjediš nego pripremaj svoj narod za odlučujuću bitku za Bosnu i Bošnjake . Bitke su stale ali rat protiv Bosne i Bošnjaka nije, ne spavaj narode moj budi spreman na sve
znači lik nikada ,ali baš nikada nije dao izjavu vezanu za posao za koji dobija platu..Salkiću ljepoto, zašto glasaš svake godine usvajanje budžeta u kom su grantovi za četničke pokrete i sredstva za dan RS-a??
Salkane, trebao si ti Zeljku otresti sa svojim teroristom, vidis da ti se nabacuje..
o vi cetnici i ustase na klixu: pocuclajte vi Salkicu! vi ste paraziti u ovoj drzavi i steta sto vas sultan prije 500 god. nije naucio pameti!! ali uvijek ga mozete cuclati jer pederizam je i krenuo od cetnika i ustasa!!!🥂🥂🥂🥂
Prvo priznati genocid pa onda drugima nesto kenjati