Komentari (352)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svabe su gospoda. Priznali sta su uradili. Pokajali se istinski. Djecu u vrticima i skolama uce o svojim greskama. ALI TO SU SVABE.
To od nas Srba dozivjeti necete, mi svoje pobjede poput Srebrenice slavimo
do pravde sa srecom!
Šta je bre, nemožete da upratite Sakiba u Hagu? Nenosi on dokumenta sa sobom, ona su već tamo gdje su i krenula. 1:0 za Softića, već u startu!
Ako se Predsjednistvo danas sastane i glasa 2:1 protiv revizije, Sakib gubi privremeno mandat dok klub Bosnjaka ne zahtjevom za zastitu nacionalnoig interes ne ponisti odluku Predsjednistva, a to je onda kasno, jer ce proci 26. februar zadnji rok. Sakib je morao jutros predati Apelaciju ali je ocito da je zadrzan do petka zbog ove podvale. Narode ne budi glup dogovorili su se da izigraju zrtve genocida opet
Masala Sakibe. Nek nam bude sretno !
Ko NORMALAN na planeti zemaljskoj ANGAZUJE advokata koji te jednom zastupao na sudu i izgubio, i to radi se o istom postupku odnosno reviziji.ooooj majko,ooooooj bože oooooj logiko.oooooj pameti,ooooooooj,oj
Eh kako je otisao da preda, tacno osjetim da je sve u BiH bolje. Plata mi iznenada porasla 100%, ljudi ne kopaju po kontejnerima i granice pretrpane od Svicaraca koji pokusavaju da dobiju azil u BiH. I onda sam se probudio
Dobitnik ce biti tu-advokat sigurno!
Bošnjaci kopaju raku,cjelovitoj i jedinstevnoj bosni,revizija nema šanse,samo će da probudi mržnju i napravi nove podele,najgore je to što je dodik bio u pravu,bošnjaci su najveći problem bih,najviše stradali,namju hrabrosti da osvete svoje,nisu sposobni za suživot,ali najgore to što svojim licnim odlukama,sami sebe poklapaju,biće blokade sistema,ne mogu se doneti zakoni i odluke da funkcioniše države,srbi i hravti imaju svoje matice,koga bošnjaci imaju
Je l prosuo ko vode za njim?
Vrijedan, nema sta
a bosnjacima lagoda,lepo žive,privreda cveta,ima dobre susede,divina i raj,probudi se bošnjače,onaj što te klao i progonio je 2kilometra od tebe,nije mu bilo dosta u ratu,sad te u miru politički blokira,a ti nemaš hrabrosti za osvetu.
5 minuta nade za pantljičare i parazite koji seruckaju kao da su ih tri atmske zatrpale. Prvi put ratuju a da je to za neki njihov cilj. Kuknjava, kuknjava, kuknjava.... Smarajući ''narod''.
Ajd vi meni recite šta će on raditi tamo cijeli četvrtak??? Ako mu Bakir nije platio kafu, sok, pečenje, kolač i kurvu, on nema šta da radi, ali stvarno.
Teško se oteti utisku koliko je narod glup. Prosto nije blisko zdravom razumu. Šta bi Bakir da nema mu kolege Mileta? Morao bi da radi za BiH. Ovako može za sebe.
pokupio je taj sakib dobru lovu , mozda i bakir dobije koji procenat. ali od revizije nema nista
Amin jarabi da konacno pravda ugleda svoje mjesto