Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj Sakibe gdje si ti pravo studirao... jasno je rečeno da ih je predvodio FRANJO TUĐMAN, znači PREDSJEDNIK DRŽAVE. Nije valjda on išao i ubijao bošnjake, nego je to naredio vojsci RH koja je bila egzekutor
E ja nam agenta, u p..... materinu, nebi ti meni Sakibe dogurao dalje od pravnika u donjefakufskom Vodovodu. Propast. Maknite ga vise, radi njega nam i proces protiv Srbije propade.
Sakibe bas te istrazujem da vidim da si ti taj amater instaliran da nam propadne optuznica protiv Srbije. Lijepo je znati da si to ti ... Znacemo i nastavit istrazivat o tebi
Hag jede g*vna sa presudama jer lideri pobijenog naroda u BiH ne priznaju presude Haga a gradjanima ce opet svi drugi biti krivci!! Da nije ovakvih kocnicara poput Softica presude bi davno bile donesene i realizovane i ova drzava bi bila drzava u pravom smilu rjeci,mozda cak i clanica EU do sada.
Hoće li ovog pravničkog imbecila neko iz vlasti ušutkati. Kako SDA nije sramota, da ga i gleda uopšte. Ovaj imbecil je prokockao šansu da se dobije tužba za genocid nad Bošnjacima. Ušutkajte ga, za njega je to najbolje. Ili je blesav ili se prodaje kod suđenja komšijama za agresiju i sve ostalo.
ne moze naravno kad je ti zastupas,ti si izgubio i tuzbu sa srbijom koja je imala svoja tri korpusa i ko zna koliko paravojnih formacija,pa cak su je rusili generali koji dobijaju srpsku penziju.i sve to tebi nije bilo dovoljno da dokazes njihovu krivnju.
@ skopje47- Softic je ogledalo SDA , i Tihic je imao slicnu izjavu kad je Srbija bila u pitanju.
vise je bio srpski agent nego BIH agent.... al hajd sta ima veze halal olsun
Vrati se u Živinice majmune
joj Sakibe ti si ko onaj advokat iz LUD ZBUNJEN NORMALAN-kad mu je onaj rekao ,nemoj me ti matereti vise braniti ..))
Imamo agenta ko da nam ga je neprijatelj postavio.
Softicu s ovom izjavom si sebi presudio politicku karijeru.Zbog ovakvih IZDAJICA nemamo presudu protiv Srbije.
sakibe softicu, da te nema trebalo bi te napraviti!! sad mi je jasno zasto bosna izgubila i tuzbu protiv srbije i crne gore. oni nisu trebali ni angazovati advokate. trebali su samo tebe pustiti da poslije optuzbe izneses i odbranu! @biglebovski...bas tako....*** on ćaću svoga!
postoje li pravni dunđeri?
a i ne zeli...jer nemamo mi patriota...zato nam i sve ovo i rade...
Mogu li ja pokrenuti postupak protiv vas sviju ?! Jer došlo je vrijeme da naplatimo onima koji su nam našu Jugoslaviju uništili !!!
Molim Te protiv " 7 veličanstvenih" posebna tužba, za rad bez kriminala, nepotizma itd. A protiv naroda koji ih bira specijanu tužbu za glupost i sadomazohizam.