Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Softiću prikaži svoju imovinsku karticu, daj broj tekueg računa da ti narod uplaćuje, da ti pomogne da preboliš teške dane.
ukinuti im plate pa da vidis kako bi dosli. Kod nas dolazio ne dolazio plata redovno legne na racun...
hocete li im platiti sto nisu dosli
PA razlozi su otjepljenje i narod glasao za vas ko i za njih. Eto nek se otcijepe kad su Bošnajci glasali za vas bando gladnih očiju ! ZAmijenika Adila Osmanovića da predstavlja BiH na 400 metara mjesto AMela Tuke, taj omane uvijek kad treba , a bogami kojom je brzinom ADIL ISTRAČAO iz medžlisa Srebrenice sa sastanka SDa, po meni je ISPOUNIO OLIMPIJSKU NORMU. I neće omanut kad zatreba zna uvijek POBJEĆI NEMEREŠ GA STIĆ ! :))
http://www.nap.ba/images/file/kemalcausevicpatria.pdf
http://www.nap.ba/images/file/kemalcausevicpatria.pdf
SVE TROJICI OBUSTAVITI PLATE ZA OVAJ MJESEC PA DA VIDIMO KAKO CE DALJE JER DOSTA DERANJA OVE SIROTINJE
ovaj safet softic, moralna bosnjacka vertikala, glasao da cetnicki vojvoda nikola poplasen bude u drzavnoj komisiji za visioko obrazovanje ... i on sad nesto prica ....
Mora postojati način da se spriječi ovako neprofesionalno ponašanje...
koliko su loše plate u parlamentu ne bih ni ja dolazio
Sve lopov do lopova zamazujete oci lopovluku i pljacci naroda, i jedni i drugi i treci = govna pogana lopovska
Politicka kriza je neophodna da bi se prikrila stvarna kriza, kad nema pravih razloga, treba improvizovat ... danas ovo, sutra ono, tema za politicka prepucavanja ima u izobilju. Znaju harambase da ce ih narod opet birati pa ne prezaju ni od cega. Cak se vise ne ustrucavaju ni blamova, farsa oko revizije presude to nam dokazuje.
Mozda su u Vrbas sletili... To bi bilo jako dobro... a ako nisu, onda im od plate uzet to sto na posao ne dolaze
Neće ljudi radit đžaba!
Najdublji razlozi leze u njihovim,srpskim,zlocinackim genima!
Naravno....zove se opstrukcija drzave