Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li ikada u ovoj državi odgovarati ti tužioci koji blamiraju sud svojom nesposobnošću ? Na stranu dali su optuženi krivi ili ne, ali previše je "nevinih" poslije suđenja.
Sude ih za zlocine? Nikog niko nije ubio silovao ili tukao ? Pa ovi su vjerovatno bili neki znacajnk likovi u odbrani zemlje pa se cetnici sjetili nakon 25 godina da bi im mogli na ovaj nacin zivot zagocati
Ma nema problema. Živio Ratko Mladić!
Ovi nisu za sobom ostavljali svjedoke ko srpski kriminalci za vrijeme rata.
Bravo za Sud BIH
Ocekivano. Ratni zlocinci svih nacionalnosti su svuda oko nas, cak i kad ih osude oni odleze par godine pa su opet slobodni ka tica na grani.
ma niko nije kriv, niko nije klao, sami ljudi padali na noževe, sikire, naletali na metke, sami sebe silovali, i masovno zakapali .. na sve tri strane
Opet za zločine nad Srbima niko nije kriv... Sami se ubijali i klali izgleda
Svakako kad ste bolesni
Jaro zadali smo takav udarac islamistima da se neće ni za 300 godina oporaviti. Ni otkopati
narode ne gledajte nacionalizam kad vas dodik je be a nas bakir borite se protiv svojih glupo narode
Kad Bakir zabrani srpski jezik onda ga možeš porediti sa Dodikom a do tad ga možeš pušiti bote genocidni.
@ElizabetaBosnjacka Gospodin Dodik je ličnim dektretom Predsjednika Republike Srpske dozvolio pravo na izučavanje bošnjačkog jezika ili jezika bošnjačkog naroda djeci u Republici Srpskoj i prvi čestitao Bajram građanima Republike Srpske islamske vjeroispovjesti.