Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je jedina legalna organizacija za efektivnu de-populaciju stanovnistva. \'Odes,pobijes sijaset arapa za radi svetskog mira,vratis se kao heroj! A tada,kad \"doza injekcije\" pocne da slabi,lepo podavis citavu svoju familiju i odes u nervnu ustanovu. To se zove \"post-traumaticni iracki sindrom\"! Spremaju gradjane BiH,za odlazak na iranski front. \"Shupka habibi,hasi nemene\' pocnite uciti farsi!
To nam je jedina sansa da se spasimo u nasem \"GETU \"=BiH od nasih dobrocudnih susjeda ... Nadam se da ce nasu buducnost cuvat sa svojim oruzjem i parama zapadni dobrocudni i naravno besplatni NATO.
Tako tako samo u NATO! BOSNA4EVER!