Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Erka baš znaš ići na živce svojim pametovanjem. Marš u Hercegovinu pjevaj gange
A ko su vam teroristi? Hajde nabrojte ih! Šta oni uradiše? jesu li oni pokušali auto bombom ubiti dva čovjeka kao ovaj Vuković? Dajte argumente! Ne lupajte! Ovaj Vuković je terorista a to se na kraju hvala Bogu i pokazalo.
Nisi ni ti Sadoviću bolji... I tebi je pružanje zaštite teroristima omiljeni hobi...
Sadoviću ti si\"ekspert\" za pametovanje, to je osveta Vukoviću za oduzeta džavljanstva talibanima.
IDI CUVAJ OVCE SADOVICU, NISI TI ZA TE FOTELJE! STA MISLIS KOLIKO IMA JOS TAKVIH POPUT TOG TVOG ZAMJENIKA, A TRAZIS DA \"NAROD\" VJERUJE INSTITUCIJAMA VLASTI I SISTEMA! NAGRADNO PITANJE GLASTI: KO DAJE ILI JE DO SKORA DAVAO FIZICKU PRATNJU VLASNIKU \"BOEMA\" POZNATIJEM KAO-VOJVODA?
Ukoliko se pokaže da je ovaj zaista kriminalac, ili eventualno još nečiji obavještajac, sve ono što je radio mora biti revidirano. Tako je to barem u zapadnim zemljama... Dakle svi kojima je oduzeto državljanstvno imaju puno pravo tražiti reviziju revizije kojom im je ono oduzeto, ako neće Bosna, sud u Strazburu će to sigurno odobriti. Ineteresantno je međutim kako to niko od medija još nije skontao
izbaciti ovakve sljamove sumnjivih profila i proslosti iz institucija, vjerovatno ih ima jos masa ovakvih slicnih ovom kretenu vukovicu. samo je problem sto policija i sudstvo u RH radi svoj posao, dok kod nas vlada haos. Jedan covjek da obavlja 15 funkcija a kao nema sukob interesa??!!