Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta cemo sada - kako ce SDP reagovati posto je Jones rekao da je Amandman za Brcko rezultat Pruda, a Zlaja, SDP, Oslobodjenje, San i Sarajevo-x nas zadnjih mjesec dana uvjeravaju da Amandman nije djelo Pruda ni kako rece Zlaja \"prudovanja\". Izgleda da ovdje neko laze, a Ameri \"never\" nikad ne lazu!!!
@Bosanka TI SE RAZUMUIJES U POITIKU KAO MARA U KRIV QUJAC... ZATO FATAJ SE HEKLANJA ILI NADJI NEKOG NEK TE DOBRO ODERE BIT CES MNOGO SRETNIJA...
zamjenik pomocnika drzavnog sekretara:) i samo se o njemu prica zadnja 2 dana...opasna je fora on ako nam ne donese blagoslov nece niko....dok hrvatima dolazi presjednik nama ove istaknute licnosti....stvarno zalosno:(
Bosanka što si ti pametna samo tako nastavi.
Cuj rekli neki lideri da je nervoza od neusvajanja aprilskog paketa. Nije tesko pogoditi da je to rekao veliki prijatelj Doda ,Tihic. Medjutim nervoza nastaje od dolaska Lajcaka ,savjetnika Doda pa to i corav vidi i poslije operacije Tihica i cobanske politike.