Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god jede krmetinu izgubi osjećaj ljudskosti i poistovijeti se sa životinjom. Jadni su to državnici koji koriste silu.Slijedi Božija kazna.
budalo,uzmi malo čvaraka da dođeš sebi
HITLER, PUTIN, MILOŠEVIĆ, TUĐMAN, KARADŽIĆ, fašisti novog doba.
Заборавио си навести Алију.
idi poljubi erdoana u guzicu.....:)))))
pa jucer se obiljezavao dan pobjede. gdje ce ako ne tamo proslaviti ? :)
Medja ce ljude iskorjenit sa zemaljske kugle....
Veliko je zlo ovom vostanom Putinu.
....MOGU MU CURĆINU LAGANICE ....ODOZGO PREMA DOLE I OBRNUTO....LOLAAAAAA
Al' si ti iskusan u tome leleeeeeee :)
I vaša posjeta Iraku, Libiji, Vijetnamu, Koreji, Jugoslaviji, Čileu, a i Egiptu je bila nepotrebna ako ćemo biti iskreni.
MIJESAS BABE I ZABE, KAKVE VEZE IMA USA SA JUGOSLAVIJOM KOJU STE VI SVOJIM SRPSKIM NACIONALIZMOM UNISTILI TITO JE BIO UVIJEK U NAJBOLJIM ODNOSIMA SA USA, ZA RAZLIKU OD RUSIJE
NIJE AMERIKA ZAUZELA DIO IRAKA ILI LIBIJE ILI VIJETNAMA ILI KOREJE ILI JUGOSLAVIJE ILI CILEA ILI EGIPTA, NEMA NIKAKVE VEZE SA KRIMOM, TO JE SAMO POVOD VAMA NACIONALISTIMA I TERORISTIMA KOJI TRAZITE OPRAVDANJA ZA SVOJE ZLOCINE, ISTI STE KAO I BOKO HARAM ILI ALKAIDA
PRIKAŽI ODGOVORE (24)