Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ova danasnja ciberfilicna mladez sve sami ideofobi, ksenofobi, gamofobi..... homofobi........ i da ! ergofobi ! i eleuterofobi... i sve samo sami fobofobicari....... Uh,.. Boze na Hajr i na Dobro.... 5do5.cibervijajet-u.net
pegion, a zasto bi ostajao tam kad je za one tam i za ove vam vrjedniji kad ga ima svuđe po malo. nasoj je mahali vrlo zanimljiv ovaj bh lik sa hrvatskim drzavljanstvom, cija hanuma je kazu Bosnjakinja, a sin u nje vs. njegov pastorak Srbin... eto cistog dokaza da je za sretan brak potrebno tako malo ..... samo cista, bezgranicna ljubav - bez interesa - koja ne poznaje ne poznaje ni vjeru, ni naciju, ni stranku, ni boju koze - ni granice.
a sto ovaj alkalj moze lagati i izmisljati ljudi moji. ali ima nacin da pomogne BiH. sljedeci put kada ode u SAD neka tamo i ostane!
Ako ste spremni da udjete u NATO savez ,dali ste spremni da saljete svoju vojsku da se bori u Avganistanu i Iraku? Buducnost je nepoznata i neobecava bas nista i ako postanete clanica NATO saveza osim smrti i sirotinje. Dali niste nista naucili iz proslosti i koji Bosnjak.Srbin ili Hrvat zeli da salje svoju dijecu da gine za interese NATO saveza.Okrenite se svojim problemima i gradide svoju zemlju a NATO neka pomaze onaj koga oni pomazu. NAMA NE TREBA NATO
prica se da je tradicionalno porodicni covjek... privrzen zeni, djeci i tako to.
Alki, Alki, ta konvencija je bila samo propagandna predizborna manifestacija. Tu nije donesena nikava vazna odluka ni o Americi, a pogotovo o ne Bosni. Uostalom kako bi penzioneri sa kojima si se satstajao mogli donositi ikakve odluke? Ti mislis da su Bosanci budale. Citamo mi tebe ko otvorenu knjigu. Ti samo trosis pare bosanskih radnika na svoja gurmanska-pjanska dernecenja, a uz to i radis o glavi ovome narodu.
što ga špirić nije skinuo sa funkcije trebalo je stisnuti,ali opet bi pojeo nešto da ne kažem šta.Možda bi sa tim poduhvatom sebe skinuo prije nego Ministra Alkalaja.Pa on je jevrejskog porijekla i nije se šaliti sa njima imaju oni Ameriku da im ledja čuva. Ako iko pomogne da dodje do normalnog ustrojstva BiH to će biti budite sigurni preko Jevreja znam kako kotiraju u Americi i šta sve mogu napraviti. Možda će se neko smijati mome komentaru,ali živi bili pa vidjeli istina malo ćemo se načekati.