Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SLUSAJ! Kad je Armija BiH opkolila Banja-Luku i jos neke srpske gradove i kada je falilo 1-2 dana da 5. korpus zauzme sve te gradove AMERIKA je zaprijetila ukoliko se zauzmu gradovi da ce Ameri napasti ABiH! I tad se nasa vojska povlaci i onda ko fol nama Ameri pomognu da se oslobodimo Srba par mjeseci kasnije! Ako toliko smatras da su Ameri pametni bujrum u rasisticku Ameriku pa da vidis sto cete primiti!
cudne stvari se desavaju.sad treba istjerati sfor i ameri su glupi.prije desetak godinana sta rade ameri i medjunarodna sto ne pomazu? kad daju pomoc i vrate mir,pa mogli smo i mi sami.kao mogla je i federalna policija i vlada bh da to rijesi? pa ta vlada sastavljena od sumnjivih politicara i policija nista bolja[nedavno pronadju da u policiji rade nepismeni ljudi sa krivotvorenim diplomama]nemoze da rijesi ubistva od prije nekoliko godina a da ne govorim o svakodnevnom kriminalu i ubistvima.ovaj gore napisa mi pametni samo ameri imaju lovu. ja znam ameri napravise i izmislise i tv i radio i ves masinu i kompjuter gramofonsku plocu cd coca colu svemirske brodove trenutno su na marsu itd. neznam sta ste to vi napravili cerpic cucavac cevap rjetki pekmez od jabuka higijensko pranje guzice bez upotrebe sapuna.da u bivsoj jugi je naprvaljen yugo najgori auto ikad proizveden.hvalite se pamecu kad odete u svijet zna se lopata mistrija metla i tako neki poslovi koje glupi ameri i ostali na ovoj planeti neznaju raditi.
TREBA IM JEBAT MATER!
To NIKI legendo! GAZI GAMAD EUROPSKU I AMERICKU! HAJMO BOSNO HAJMO HERCEGOVINO!
Stvarno je vise neizdrzivo da o BiH i njenoj sudbini, zakonima i sotalim vaznim stvarima odlucuju kojekakvi visoki predstavnici i SFOR i p. materine koje zaboli neka stvar za nas, samo su dosli da eksperimentisu na nama i da kupe pare. Vrijme je brate da se tome stane u kraj. K`o fol nam pomazu, kontaju mi kreteni nemamo oci da vidimo sta se desava, za amerikance smo izmislili pamet nego imaju para i sila su pa im se moze!!
Nije cista posla ljudi, da negrijesim dusu, ali ovo mi sve mirise na experimenat nato-a predvodjenih amerima. Jer u nasoj drzavi nisu nam dopustili, da nase sluzbe spasavanja, izadju na teren, kako bi njihove ekipe prija dosle do olupine i uklonile evantualne dokaze tog experimenta, kako materijalne tako i zive. Neko je vec spomenuo da je rep odvojen od ostatka aviona, sto samo potkrepljuje moju sumnju o gore navedenom.
Ma neće ovaj SFOR ništa napraviti niti pronaći,a dok budu tražili Radovan i Mladić mogu po krovu Vijećnice hodati...Žao mi je Makedonaca ovo se nije trebalo desiti.Bruka da još nisu pronašli avion.
KAD NEMOGU NAĆI OLUPINU KAKO ĆE NAĆI RADOVANA?
Sad Karadzic definitivno moze na cevape u carsiju. Jebo te oni nisu bili u stanju nac avion, a hoce da uhapse Karadzica i Mladica. U tom SFOR-u izgleda rade sve sami kreteni, a mogu jos samo zamisliti kako su navigali jadnog pilota.
olupinu nisu mogli naci zbog nemogucih vremenskih uslova. magla, kisa, susnjezica itd. su sprijecili polijetanje helikoptera, a za pretrazivanje terena su trebali demineri i optimalni vremenski uslovi. i nije SFOR bio nadlezan za pretrazivanje, nego domaci spasioci, SFOR je kriv za pad aviona i pruzao je tehicku pomoc - nisu htjeli svoje ljude rizikovati na silnim minama.
Ma za to sve je Al Qaida kriva.
a tek patka da su nasli i avion i 4 tijela?????
Tijela su pronadjena, administratori pogledajte ovaj link: http://www.cnn.com/2004/WORLD/europe/02/27/macedonia.crash/index.html
Skali i Murder ce pronaci istinu! A seljak opet tvrdi...srbi su krivi..kao i za sve ostale katastrofe. X-files
Ma ja nemogu naci avion a da se slucajno srusio americki svi bi trcali rukama da ga hvataju,a tek engleski! Ma doduse mali je to avioncic.