Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je nešto lijepo proizašlo iz informativnih portala više.
pomazi druga :)
@Iik5 Ovo je samo pokazatelj da ima nade u ovoj drzavi, i nacin da se pesimizam uzrokovan drugim medijima rjesi. p.s. Vidio sam nekoliko tvojih komentara koji su za pohvalu. Svaka cast :)
koga mogu kontaktira pomogla bi ovom čovjeku, odjeća, postejina, tv, radio, posudje........
William Costi{@ u kojem stanu? taj su mu platili do kraja god. a da li ce i na dalje vidjet će se.
odmori se zaslužio si Sabrija , i da budeš u zdravlju i sreći pod krovom nad glavom puno godina :)
Lijepo je vidjeti da se pomoglo čovjeku,ali zastrašujuća je činjenica da problem koji se evo može riješit za 1 dan nije bio riješen 21 godinu...To dosta govori u kakvoj državi živimo.
Tako se to radi.
Za svaku pohvalu je nacelnik Becirevic, kojom je samo brzinom reagovao, svaka cast. Konacno da Sabrija poslije tolikih godina na ulici ima krov nad glavom..A hvala isto tako Klix.ba jer da nije bilo priloga jos uvijek bi Sabrija spavaona ulici.. Eto kada se ulozi malo ljudskosti kako se donese radost Sabriji.. Hvala Klix.ba, hvala nacelniku Becirevicu..
Lijepo je da se čovjek spasi, da mu se pruži ruka i prilika... Sabro, sad pamet u glavu, ako zdravlje dozvoljava, traži kakva posla sezonskog, bilo šta..... Jerbo, milostiva je ali i okrutna Sarajevska čaršija...Začas promjeni ćud, ne čudi se ako oni koji su do sada "davali" počnu okretati glavu.... A društvo se treba ravnati po mudroj Japanskoj poslovici: "Dajte čovjeku ribu i nahraniti ćete ga za jedan dan, naučite ga kako da je lovi i prehraniti ćete ga za cijeli život"
sabro, sad smijes skinuti jaknu i kapu, valja se covjeku i na to navici..moj sinko 20 godina pod nebom, neki od nas ne smiju kampovati u satoru u ljetnom periodu a kamoli prespavati zimsku noc u nekom parku..
HAJ SAD SVI ŠTO SMO STAVILI KOMENTAR NA OVU VIJEST A IMA NAS 101 PO 10 KM I SABRIJI I NAHOREVO ODNIJETI SAMO TAKO MOZEMO COVJEKU POMOĆI
ima jos Sabrija...puni parkovi....niko ne obraca paznju na njih...
Bravo Sabrija gigantu. Sve najbolje u novom domu!
"...i sa vlasnikom objekta je dogovoreno da će Općina izmiriti kiriju do kraja godine". A sta ce Sabrija kad prodju lokalni izbori?
Haj ne seri svega ti...evo ti pomozi od sebe bar do kraja mjeseca da pregrmi...pa onda pronalazi dlaku u jajetu i izborima... Nek svako sa svoje pozicije uradi ovoliko za nekoga...bilo bi puno bolje
bas mi je drago
Dosta ljudi spava na ulici samo se to ne govori,potrebno je pokrenuti sto vise clanaka o tim ljudima da i oni osteje toplinu doma svog ...
ja mislim da jadnik nece izlazit mjesec dana van koliko mu je dojadilo bit vani ,fala bogu nesto fino treba ovo stavljati a ne o tamo nekim bezvezarijama da citamo
Nek je sa srecom, zdravlja i da bar ostatak zivota provedes u uslovima dostojnim covjeka