Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zukorlić ne bi bio marioneta i vikao Yes. Zato i nema šanse.
Ovo ce biti demokratski izbor ko sto je SDA izabrala Sina Bakira na zadnjim demokratskim SDA izborima
Ako pobjedi Kavazovic onda je novi Reis sin Bakir a IZ je podruznica SDA a ako pobjedi Zukorlic imacemo stvarno novog Reisa!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gledao sam na You Tube posljednjih dana razne nastupe Zukorlica, izmedju toga i onaj sa Seseljem u Cirilici prosle godine. Covjek je vrlo inteligentan, nacitan, elokventan i nezavisan. Rijetko se takav nadje medju Bosnjacima i znam da to sigurno nije Kavazovic. Mene je impresionirao!
Božo Ljubić na bošnjački način
ZUKORLIC ako mene kao pravoslavca pitate...Razlozi su prosti.Pametan je i namazan a pri tome nije agresivan.Covjek koji je bio sve i svasta a ispostavilo se da je sasvim regularan.
@janjicarML Upravo zato, NIKADA.
Ekstremni sandzaklije samo molim
Na žalost Zukorlić neće pobijediti jer nije za Bakirovu SDA koja potpuno kontroliše IZ.
Kavazovic inshallah
Samo Kavazovic !!
Velika vecina vas diskutuje o ovome a da nezna ni Zukorlica a ni Kavazovica.Kavazovica poznajem iz ratnog perioda i takv covjek je samo za pozeljeti na bilo kojoj funkciji u BiH.Dokazani borac Armije BiH , ugledni profesor kojeg je svaki ucenik volijo.Sto se tice Zukorlica ja generalno nisam da neko obnasa bilo kakvu funkciju u BiH a koji nije rodjen u BiH, odnosno nije Bosanac.
Izaberi izmedju dva politicara. Ovo mi lici na onu igricu Hugo. IZABERI SVOJ BROJ, SIGURNO CES POGRIJESITI. Ovi ljudi u IZ su grobari lijepog ponasanja i Bosanskog tumacenja i zivljenja umjerenog Bosanskog Islama
Ako bude Zukorlic onda laku noc.Bit ce nam kao Erdogan.
Pa nije Kavazovic trebao voditi kampanju, vodila je SDA za njega, isto ce biti kao i na izborima, naredi ovcama sta da podrze i to je to...
Zuzkorlic je lobirao glasace u Sandzaku da glasaju za Seselja, bez srama. I najgori Kavazovic je bolji od njega.
Ne valja ni jedan, sve su to konfomisti, zaslužneni i odani politički poltroni!
Jedino bi bilo dobro da im se Kavazovic zbog svih zuluma koje su mu cinili posljednjih godina povuce pred samo glasanje i Zukorlic ostane kao jedini kandidat ;D
Kavazovic i niko drugi...a oZukorlic sto jedino klanja u kralja Fahda nek nastavi biti delegat u srbijanskoj skupstini
da ima u kladionicama ovaj par ponistili bi ga zbog dojave...isti potpis kao na SDA kongresu, Sarajlic, Softic...