Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba biti hrabar pa sve to javno iznijeti...nije ovo nista stranacki...samo ljudski...cuvaj se zvijeri i ostani dosljedna svoga djela ...a narod treba da se probudi...jeste tesko svima..al moze biti i teze ako im se ne stane u kraj
@malenkost cinjenica da na ovaj komentar ima 57 minusa je zastrasujuca!!!
@malenkost Otpustiti sav visak zaposlen tu. Od 40+ ekonomista da ostanu max 2, od ukupno preko 120 zaposlenih sigurno je pola visak. To sve otpustiti. Zaposliti iskljucivo kadar strucan za to. Otpustiti sve one koji su zaposlili nestrucne ljude i visak. Otpustiti komisiju koja je konstatovala da je ok. Otpustiti sve one koji su u tom lancu odlucivanja doveli do ove situacije. Samo to je rjesenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje je sada ta bitanga bivši direktor Jasmin Čerimagić kome su štićenici renovirali stanove i kuće (ukupno 3).
Jasmin Cerimagic dva mandata direktor-prvi SDP,drugi SBB.I njegov jaran ALETA.Njima su se gradile kuce i stanovi.Oni su krali.To nije SDA.
@A_Qmega Ako je ovo tacno sto pises, zasto se onda spominje samo SDA i ostala spinovanja
Pa čekaj zar ovo nije uradila zbog djece ?? " Na kraju je napisala kako je ovo odgovor "kolegama i kolegicama iz Zastupničkog doma", "kolegi" zastupniku koji ju je u zgradi Parlamenta nazvao "ku*ketinom koja će vidjeti svoje". "
joj dede mi Sabina mislim da si se preigrala i precijenila u ovoj obmani.. pade vlada zarad tvojih jeftinih politickih bodova
Ćudi se da su objavljeni.
nastavite glasati SDA, dok i vaše najmilije ne počnu vezati ko pse
Hvala Sabina, za ovo i sve druge oblasti za koje se trudiš raditi na parlamentarnoj poziciji.
Sabina, pitaj ih i gdje su socijalni radnici koji rade referate "smjestaj u ustanovu socijalne zastite" i zasto nikad nisu posjetili svoje klijente.
Ministar Federalnog ministarstva rada i socijalne politike Vesko Drljača se svojski trudio da se ukine federalna inspekcija za socijalnu i dječiju zaštitu , te da se federalnim inspektorima koju su vršili nadzor u zavodima poput Pazarića uskrati pravo na rad tj na vršenje inspekcijskih nadzora u tim zavodima iako su inspektori ukazivali na niz nepravilnosti u radu zavoda koji su od federalnog značaja.
Ćudićka kriva zato što je objavila monstruozne fotografije? Najvažnije pitanje je ko je snimio i kada, zašto je objavila u medijima? A zašto ovi nesretnici žive u onakvim uslovima i zašto ih tretiraju gore od životinja? Ljudski smradovi u patnji ove djece vide političku zavjeru. Fuj!!! Ćerimagića i kompaniju hitno pod istragu. I one koji su zataškavali.
Ima li ko u ovoj državi normalannn,tuzioci i murija trebaju odmah da reaguju.. ko je kriv ....nebitno ..sve hapsiti u pm...od odgovornih u Domu do ministra...sve pozatvarat,jer ovim u ovim smetljarima nema milosti...
Treba sve odgovorne za ovaj zločin nad jadnom djecom,vezati za radijatore . SDA stoku i one kurvetine iz upravnog i nadzornog odbora Zavoda.
Za ove mamlaze sto brane SDA imam pitanje: zasto su vasi predstavnici bili susdrzani, a zastupnici NS i SDP su glasali za Sabinin prijedlog? Hajde molim vas da vidim kakav spin za to imate
@DostaDosta Druže tražiš od monstruma i nerazumnih vampira da budu humani i da razmišljaju ljudski. To je nemoguće. Ovakve situacije samo puška rješava.
Zato sto Cudicka nijedonijela nikakav materijal.Nista.Samo je napravila performans i dreku pred movinarima,odredila da to pokazivanje groznih fotki bude na dan djeteta.Niko ne zna od kada ona to ima,sto nije policiju obavijestila?Zato sto jeste klosarka.Sebi priskrbljujeglasove ali se malo zeznula.Udarila je na SBB .a ciljala je SDA.Sad fino svi iz SDP direktori u muriju.
Ovako vlada i nas tretira i o nama brineb samo sto smo malo sposobniji od ovih ugrozenih jadnih djecaka pa se snadjemo... Sve ukidat vladi, umjesto sto naplate plate trebali bi donositi po 3-4 hiljade kao materijalnu stetu kone svakodnevno nanose drustvu
Bivsi direktor zavoda Mjedenice je renovirao ne 1 nego 3 stana na isti nacin kao i ova ljiga Jasmin Cerimagic. Da malo istrazite svasta bi se iskopalo. Ma koga briga za osobe u Pazaricu, bitno je iz koje je stranke koji direktor. Naravno ovaj narod ima empatije prema slabijima i nemocnima kao Hitler sto je imao prema jevrejima. Vezati hendikepirane za radijatore....tugo moja. I kad mi neko kaze Bosanci dobri ljudi, upisat se od smijeha. Pa kad ne valjamo sebi kako da valjamo drugom.
nije nepoznato da su ove ustanove majke dojilje strankama kako materijalno tako uhljebljavanju podobnika
Iskreno i bez preseravanja, nas i nasu BIH, jedino Naša Stranka može izvući iz govana! I to nije sigurno, možda nas može izvući, za sada tako izgleda. To govorim ja koji dolazim iz srpske porodice, i na spisku sam za glasanje u RS-u i u mom gradu ih nema, nadam se da će biti na sljedećim izborima!
Aj bre ne spinuj, ovi pokvarenjaci koji nastoje uvijek na jeftin nacin brati politicke poene. Kojovic kad je snimao policajca, blamirao se, organizovali paradu...najace glasacko tijelo im pederi..bjazii bree..srbine i Kojevicu
@rangoj ma vidis da se svi nekako izjednace kad se dokopaju vlasti.