Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sabina kraljice! ,✨✨✨✨✨
Žena oduševljava iako je upala u bandu razbojnika.
ha ha sabina uvijek ima neke fix ideje, borba za macke da samo jedu zdravu hranu, da penzioneri ne prde od graha, kad pisas da dignes dasku ako si musko itd.To su njene inicijative a plata ideeeeeeee
Kapa dole za potez, ipak je levat pod sankcijama.
Jugoslovenskoj levici na celu sa SDP i NS treba na sljedecim izborima tako grebat matere futave, da se vise nikad ne bave politikom, a onda hapsiti njih i clanove njihovih famiglija. Treba osnovati novu desnicu i ljevicu u Bosnjaka. SDA nema konkurencije u dzamiji, a ova banda izdajnicka iz SDP/NS na ljevici. Trebaju dobiti BOSNJACKU konkurenciju!
Apsolutno nebitno glasanje jer su i bez nje imali većinu zahvaljujući bloku kojem pripada i NS. Trebalo bi vidjeti kako bi glasala da je bila tas na vagi i da odlučuje kome ide prevaga. Ovako je to samo jeftini spin ovog portala koji aktivno moderiše sve komentare koji su neprihvatljivi njihovim političkim mentorima
OVO NIJE SAMO IZDAJA, OVO JE PREVARA BOSNJAKA, IZDAJA BOSNJAKA I DRZAVNI UDAR PROMIJENE DAYTONA KOJE SU URADILI HOHSTOPLERI OHR, AMERICKE I BRITANSKE AMBASADE! OVO JE DRZAVNI UDAR I PROMIJENA DAYTONA U KORIST MANJINA, OVO JE ZAPRAVO ONO STO JE TUDJMAN SANJAO. POTPUNO ONESPRAVLJENI BOSNJACI MUSLIMANI, A USTASSHE I CETHHHNICI VLADAJU U BOSNJACKOJ DRZAVI!
Izbacit je iz osmorke.
Pravilno bravo.Crno listas i stovalac hb
Ja dobre “patke” nama običnim građanima. Ovakav postupak dotične je dogovoren potez da bi upravo mediji napisali ovakav tekst i bukvalno amnestirati Našu Stranku koja eto ima određene principe. Tačno ova predstava oko Osmorke je providna da okupljeni nisu tu radi građana nego radi sebe i svojih pozicija odnosno fotelja u vlasti.
Ovim je kupila sebi glasove i za naredne izbore,sve je to populizam po mom mišljenju,uradila je super stvar,ali je populistička
bravo ako imas principe onda ih se drzis. Kaze SDP nece s nacionalistima pa podrze HDZ.
Svaka čast , al nažalost nisi im bitna tako da ....
Sabina ne vidi dalje od svoga nosa...pogledaj bleso siru sliku...
Ova Nasa stranka se samo slazu da budu opzicija i da seru...
Teško nama , ko se bavi politikom i odlučuje o budućnosti zemlje.Sram vas sviju bilo.
Narod se baš loži na populizam, nek je i gore samo nek nije SDA, pa onda ovi neki što su često po tv kanalima glasaju protiv kao tobože principijelni. Malo pronicljivosti narode, SDA jeste usrala kadrovskom politikom i korupcijom ali makar se nisu služili ovim providnim fintama koje vrijeđaju inteligenciju.
Ne može gore od pogane SDA, upamti to!
I eto kad skontas sve iste face, ista prica…napretka ni na vidiku… djaba i osmorke i petnaestorke itd…
Živo me interesuje stav Naše stranke...Kategorični su bili da neće u vlast sa ( (stranke-nacinalee..)..Prvo su poklekli aDZu.., a sada ćemo vidjeti...kako će sNsd-euuu..!
N8 ova vise ne zna bil u vlastmbil u opoziciju..malo bi piskila,malo kakila...