Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte da se izborimo protiv UZP-a koji ne poštuje odluku Ministarstva. Ostalo će ići svojim putem.
Kaže se pravda za DAVUDA a ne DAVIDA...
Da se razumijemo nisam protiv "Pravde za Davida" ali mi nema nikakve logike da ovdje na ovom skupu nije bilo mjesta i za "Pravdu za Dženana" što govori i sami naziv skupa podrške.Skup podrške se organizuje u Federaciji, a nema mjesta "Pravdi za Dženana".Zar Mostaru nije Sarajevo tako blisko kao što je Banja Luka? Isto bi reagovao i da je obratno, da je u RS-u samo za Dženana.Je li to Čović naredio? Dok se god tako jednonacionalno dijelimo neće u ovoj zemlji biti napretka.
bio je transparenata i za Dženana, al nisu uslikani. cini se da je organizator blizak Banjaluci zato je njemu orednost pruzena, iako nije trebalo biti. u svakom slucaju oravda na oboje
@Istinoljubiv, bilo bi da je skup organizovan u tu svrhu,no bolje i uverljivije ce biti za glupi narod ovako kako je. Kristina,cini mi se da ti je isplativo!
Kako je narod glup! Manipulisu ljudima da bi postigli drugi cilj.
@senkavetra A koji je tvoj cilj, da se skućiš sa nekim Turčinom odavde? Ne možeš tako...
@Mojnik , komentar ti je smesan,a o ''klikerima'' necu ni reci. Dobro je da znaju oni koji treba da znaju!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kad vidim da se u Prijedoru, Bos.Gradisci, Derventi i drugim gradovima bore i pisu pravda za Dzenana e onda cu rec da u izdrkotini ima naroda.
Nemoj da se nerviras, nema vecih laprdala od ovih na klixu. Te sto ce davor u Sarajevu, te u bl ne se ne spominje Dzenan.. Mislim da bi na reklamu za deterdzent stavljali balijsko/cetnicke komentare @djesterajaevobelaja