Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u sekinoj glavi su sve lale i bubamare 😂
Jučer otišao da se naručim za gastroskopiju i kažu moraš prije na dan uraditi test na covid-19, meni je stvarno drago što ću 200+km potrošiti negdje drugdje. :)
Hahahahahha Cim kazes nesto protiv nje odmah ona nadje sto razloga da se opravda.... A nikad ni za sta nije kriva, uvijek su drugi, a ona jadna sve trpi... Fujjjj...
Sto klix ne sabira brojeve zarazenih tokom dana (misleci na podnevne i vecernje rezultate) Na svojoj grafici..
Ima li ista do vas ???? Ni to sto ste trudnicu iz Olova koja je pozitivna na virus bukvalno izbacili iz bolnice. Ako nije do vas,do koga je ?
Cuj nije do njih!!! Nego do koga je?
Zivim u Oslu i na nalaz se ceka 72h. Svaka cast prof.Izetbegovic i timu pored ovakvih nezadovoljnih majmuna koji nisu vidjeli dalje od Ilijasa i Gorazda . Bravo KRALJICE ZIVA NAM I ZDRAVA BILA !!!!
Naši heroji 🐁🐁🐁🐁
Ja da sam onaj doktor od juce, dao bih ostavku :D ne mogu biti dvije istine.
Svi drugi kazu suprotno.Ali sizofrenija je to, oni zive u svojoj stvarnosti .
ma do mene je ba
KCUS je najbolji zdravstveni centar u BiH i regionu.Trebaju svi da uce od KCUS!!!
KCUS ZASLUZUJE RESPEKT. NIKAD NISU U STRAJKU BILI. MADA, NASTAVITE LI LAGATI I GUSITI LJUDE, MOZDA I STUPE. A ONDA CETE VIDJETI KAKO JE KAD KCUS NE RADI.
vidjeli smo za vrijeme corona krize kad su bolnicki kreveti zjapili prazni
pa kako ce dobit test ovi sto idu u crnu goru? taman kad dobiju test dva dana od testiranja proslo, hajmo jovo na novo
KCUS radi cijelu FBIH. SJASITE LJUDIMA SA LEDJA. Sta ako stupe u strajk?! Kazu da niko s Mikrobiologije odmor koristio nije. Rade kao mravi.
pa zasto onda nema pacijenata, zasto nije dozvoljen ulazak u istu? haj sad da ti sepka da lokum
@AmiraResic jbali ti svi oni mater botovsku