Komentari (271)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bio ofsajd protiv Nigerije !
@appleUser1606472358 najjaci
kad prodje korona nadam se da ce doci predsjednik Biden, docekat ce ga nas 100 000 Bosanaca kao zahvalu za sve sto je radio za nas u ratu i poslije rata jer i dan danas siri istinu o genocidu. Kad predsjednik USA kaze bio je genocid nad Bosnjacima to je velika stvar za nas i penicilin za negatore i nase mrzitelje. God bless America 🇺🇸
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Biden ima priliku da dobije spomenik visok 10 metara na najatraktivnijoj lokaciji u Sarajevu.
Biden ce od Bosne napraviti normalnu drzavu, koja ce biti gradjanska, gdje ce svaki glas vrijediti isto, i imati jedan glavni grad, jednog predsjednika, jednu vladu, jednu policiju, jednu vojsku…….
Bošnjo glupi jos vjeruje da ce neko nesto za nas uraditi. Pored svih desavanja u Americi gdje su razjedinjeni, ekonomska kriza, pandemija ocekujte da se on zamara malom drzavom sa 3 miliona stanovnika. Nista se nece promjeniti eventualno sigurniji smo da se srbi nece “povampiriti”
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Vratit ce ugled SAD-a u svijetu" al ce stanovnici platiti veliku taxu za to i uvest ce ih u siromastvo.Za 4godine US ce stignit Brazil sa kriminalom i korupcijom koju je Biden odobrio samim tim sto je sudstvo stalo na njegovu stranu i odobrilo elektronsko glasanje sto je neustavno i svi to znaju.
@TariqalBosnai nije elektronsko...vec elektorsko ! Šabane jedan hahahaha
Popis želja sarajevske čaršije a ne analiza američke politike!
Te euroatlantske integracije su suplja prica, jer ako je Kipar koji je podijeljen mogao uci u EU zasto BiH ne bi mogla. Ocito su neki drugi, visi, interesi u pitanju...
E cuj borba protiv Moskve i Pekinga,demokratija i vladavina prava 😁 oni zapoceli sve ratove, lobiraju svugdje po svijetu da ne uzmu slucajno zemlje Huawei, na ulicama hiljade, milioni beskucnika i sad ce Biden doci nekom ovdje da soli pamet o demokratiji i ljudskim pravima
Jeste culi politicari, necete vise moci krasti, a ni manje
Blago nama, pa sve će nam srediti.... Dabogda vi svi živjeli od njega, pa neka vam ga! Fuj! Nikad u se i u svoje kljuse i nikad u pamet!!! Fuj!
Biće dobre krkačine u bulju.
Sa Bidenom dolazi Novus Ordo Seclorum, najavljen na novčanici jednog dolara. Hajd drago mi je što klix na to svršava. Valjda imaju koristi.
We don't need NWO.
DIREKTNO IZ BUTMIRA: Čuveni turski oficir preuzeo dužnost zamjenika komandanta NATO štaba Sarajevo. "Upravo je ova primopredaja dužnosti jedan od pokazatelja naših napora. Turska će, također, nastaviti pružati podršku Bosni i Hercegovini na njenom euroatlantskom putu. Naš glavni cilj u BiH je održavanje mira, stabilnosti, jedinstva i suvereniteta zemlje", kazao je Koc.
U orgazmickom transu bosnje zaboravljaju da se i rusiju pita, ali dok se osvijeste bice im kasno, gorku pilulu ce popiti. Mir s vama
Globalni reset, novi svjetski poredak su teorije zavjere, a ne realnost. Tako barem govore u medijima, a onda dodje new normal pa se ispostavi da teorije nisu teorije nego praksa. Navikavajte se polako i ne zavaravajte da ce ovo tek tako proci.
Šta se mijenja u BiH?? Ništa..doći će zadnja na tapeti
Za BiH se nemjenja ništa jer Biden je Presjednik SAD a ne BiH. Nama može biti bolje samo onda kad se počnemo uvažavati i puhati u isti rog a ne da se svađamo i uništavamo za interes hoštaplerskih političara koi upravo služe ovakvima kao što je Biden, merkel, putin ili kao što je bio ovaj idiot trump.
nista se ne mjenja, bahlijanderi ce i dalje bit poturcheni.