Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Invalid je invalid da li civilni ili ratni. I jednom i drugom je potrebna tudja njega. Medjutim civilni invalidi imaju cetiri puta manju naknadu. Isto tako ratnim invalidima svako malo dodjele te auto te stan itd. I treba tako. A civilne invalide treba pobiti i uzeti im sve. Ionako su sjebani sto da zive. Samo oni koji su bili na linijama to su pravi invalidi. Ostali su teski foliranti i oni vole da su bolesni i jadni.
Odustat cete. Sto posto, a i da ne odustanete dzaba cete se vuci i gladovati ispred zgrada vlade ko i oni jadnici, jer narod nece da izadje i da im se pridruzi.
Da ste bili pametni, 92. bi se isparili - a ne da ratujete za islamisticka gowna Aliju, Cerica, Bakira...
Eh kad bi se vama povecal pomoc onda Bake i Sebija nebi mogli uzivat a posebno moderat sa najskupljim dizajnerskom opremom.
Samo naprijed ljudi. Jos niko nije dobio za sta se nije izborio.
Samo nemojte past na pivu