Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Ružniću! SDA nas je u utorak ponizila ko nikad prije.
AfD ne mrzi nikog već neće da im Njemačka postane Bliski Istok u malom ali nažalost kasno je.
@Ponosni da je SDA odbila vakcine proglasili bi ih islamistima... SDA prihvatila vakcine pa opet ne valjaju. Kako god okreneš "Bosnjaku" SDA ne valja pa kakav god potez učinili. dok SNSD i HDZ su u priči o vakcinama nebitan faktor. Ili nisu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pustite covjeka na miru. Poslali ste migrante u Bihac i sad serete
KAKO MOGU DA SE UCLANIM U AfD. TO CE BIT SPAS ZA PLANETU.
Mustafu za precjenika 👑
Protjerati smrdljive arape i njihove mentore Volim svoju krajinu..
Djaba svi smo istiiii, svi smo ista govna
bravo Ruždiću potpisujem
Slino jedna barem priznaj kad napraviš grešku, nije problem kad se osramotiš se ali jeste kad nemaš obraza.
U pravu si bgm.
Haj ruznicu ne jedi govana
Kavi ba nacisti, ovaj klix počeo ko zapadni mediji da laže i petlja protiv političkih ne istomišljenika.
Pa cijeli USK živi u i od Njemačke. Sarajevo od Srbije. USK prvo gleda da zbrine potrebe svojih građana u Njemačkoj a ne baviti se islamofobijom ili migracijama. Za svoj narod se može i sa nagorima pregovarati. A ne kao SDA, samo Srbija. KAo nije islamofobna. Dragi mini šengen, dragi autoputevi za Beograd... svega ima samo ne poštenja
Mi gospodine poštujemo krajinu Ti počeo k’o krajiški babo Umislio si da gospodariš planetom,a ne USK Često kontriraš i podcjenjuješ
Bravo Ruznicu!!! Da je barem donio nesto sto je provjereno i odobreno, nego donio kobejagi hediju koja moze biti i stetna za neke kategorije stanovnistva u federaciji, jer jos nije zvanicno odobrena u Euniji.
U bioloskim ratovima najdrazi su oni pokloni koji se daju od srca. A onda im poklone jos podijelis vojsci, policiji, naucnicima, doktorima... U sebi pomislih 100 za jednoga kad-tad.
Mrs pseto blesavo!! Pakuj se iz Bosne za Njemacku.