Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je to najveća glupost,kao prvo daju pare samo IOMu koji pravi kampove i hrani ilegalne kriminalce, pa jel ova vlast toliko glupa, pare se koriste samo za kampove i hranu, znači više kampova više migranata više problema, što mi primamo pare da prave im kampove da borave oni koji nas napadaju pale i napadaju policiju
jednostavno je ..recite NE migrantima.......i tacka
Kada je Becirovic htio staviti na dnevni red,migrantsku krizu u BiH,u Parlamentu BiH, Majkic i kompanija su to odbili.Zbog njihove opstrukcije ,imamo situaciju koja izmice kontroli!
A nije ti palo na pamet ono da se migranti ekspres maknu iz BiH i pod prijetnjom oružjem nanmrtvoj straži ne dozvoli mi jednom više ući unutra?
šta radi bevanda.hoće li još kredita.Diži kredite Bevanda pa uskoro neš ni vode imat za piće a kamoli da se okupaš.Nema da vraća kredit imaš da predaš rijeke i jezera.E pa ko dade tako glupe i naivne političare.Šta uradiše od BiH pa i svoju unučad upropastiše.Dodik,zašto si pustio migrante unutra sad ih vraćaju sam..
Kolko ja kontam,po Dejtonu i vi kantoni imate ista prava i obaveze prema drzavi BiH kao i entiteti(imate svoju zakonodavnu,sudsku i izvrsnu vlast).Pa ako entitet moze reci drzavnom minisru ne migrantima ,zasto ivi nebi mogli reci ne u Bihacki kanton. Zelio bih objasnjenje jer vjerovatno nesta neznam.
Ima li ko neko rješenje za čukljeve, upropastiše me😄
Ako se sami neodbranite ko i dosad ???.
Seljačić.....
@fbUser160587beky si ti
IOM je sav koncipiran da radi poslove crnog tržišta, zašto je IOMu dozvoljeno da zapošljava radnike i ne plaća poreze i doprinose, ni zdravstvo, svi radnici IOMA su na birou, zašto to onda nije dozvoljeno Bingu da radnik ima platu 1000KM al da Bingo ne plaća poreze, IOM je preveslao ovu državu i nesposobnu vlast uzduž i poprijeko, IOM finansira crno tržište neplaćanjem poreza i doprinosa za radnike
Želimo deportaciju ilegalnih migranata! Ni više ni manje, jedino tako možemo riješiti problem migrantske krize jer u slučaju masovnih deportacija niko ne bi mogao ni natjerati migranta da ilegalno uđe u BiH.
@BosniacumLilium
Kume dosadni ste vise svi opraste posten narod