Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriminalna drolja!
kakvu-takvu presudu sa prepolovljenim iznosom /pa nije sendvic u skoli da ga dijelite....
Vidjena ali za kamp kucice i crvenog fenjera ☔️☝️tri u jedan
Jukic mi lici na cure sa autoputa i magistrale...nocne ptice
Podrska Mekticu protiv korumpirane bagre!
Prava snaša iz Čevljanovića.
@zeljko.peranovic.94 Vidi se da joj goveda još riču u glavi. Bruka i sramota za sud ko u njemu radi na tako važnoj funkciji.
Hjoojj Ružice, kakav joj je ovo kaputić u stilu Three-Eyed Raven_a iz GoT... >_
Kad prije zavrsi postupak , ovo govori koliko je ova k urvetina zlobna i korumpirana zajedno sa svim sudom . Posren covjek ili firma npr.kad tuzi neku drugu firmu za neki dug ima da se okozi dok naplati . Parnice traju po 5 godina a ona zavrsi za 5 mjeseci. Fuj j ebem li ti mamu odvratnu
JEDAN OZBILJAN KOMENTAR: Najveći kriminalci,zločinci, banditi, ............. , čuče u zločinačkom dejtonskom (ne)pravosuđu! P.S. Sve sudije dejtonskog (ne)pravosuđa pod hitno uhapsiti a na njihovo mjesto postaviti sudije iz dijaspore!