Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...lijep život, sa fotelje na fotelju...
hvala SDP :D
D I još između tih fotelja uspio ljudina i magistrirat i doktorirat. Što je kapacitet ....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Magistrirao '93. - sigurno je pohađao "večernji školu"...
Gdje si ti rat proveo pa si propustio da je obrazovanje i tada funkcionisalo?
bilo je... škola sa ispucalim prozorima i slično, snijeg ulazio u učionice, al se guralo
bih kao da ima 15 stanovnika pa se samo smjenjuju sa stranačke stolice na direktorske i obratno. a valjda je to tako jer je ovaj narod glup ko k
OVO SAM I OČEKIVALA. IZNENAĐENA BI BILA DA JE NA OVO MJESTO, KONAČNO, POSTAVLJEN NEGO..............................................VRIJEDAN TOGA. KO ZNA, KO PRATI, KO HOĆE DA BUDE REALAN, SRAMOTA!
Evo našeg Šanke ponovo , lijepo im bilo u prošlom sistemu ( mrskom komuniznu) , a lijepo Bogami i sada ( u truhlom kapitalizmu) . SDP pometen na izborima , a oni ponovo jašu ....( nešto tu smrdi...) . PS ako Bregi ponovo naupadne da izvrši kakve zdravstvene pretrage ( preko reda razumije se) i na teret najsiromašnijeg građanstva na planeti ( BH građana) , molim te dovedi ga opet !
ŽALOSNO ALI U BOSNI SMRDI SVE, SMRAD JE SVE INTENZIVNIJI I INTENZIVNIJI, KAKO GODINE PROTIČU, LIČNO MISLIM DA NISMO DALEKO KADA SE OD SMRATA TKIVO POČNE POTPUNO RASPADATI!
Idite u Banjalucku mesaru idioti. Svaki dobar doktor,Pravoslavac radi u Sarajevu gdje postoji i barem 100-tinjaak privatnih bolnica osim drzavnih. Ono sljama ljekarskog je u Lukavici, koji dodju svako vece u Sarajevo na aksamluk sa starom pricom, ko nas ba zavadi. Super sam zadovoljan s izborom za direktora Gdin-a Dr. Mesihovica.
jes' maHmuran na ovoj slici :-)
kako te nije stid sram te bil
kako te nije stid sram te bil
"_"Sarajevo je prije 30 godina bilo jedan od vodećih medicinskih centara u bivšoj Jugoslaviji, te ćemo nastojati vratiti našem glavnom gradu takvu reputaciju, odnosno da u KCUS-u svaki građanin može računati na adekvatnu medicinsku pomoć", izjavio je Mesihović za Klix.ba." Od srca ti želim uspjeh! Građani su to zaslužili!
Boze sacuvaj,boze sacuvaj. Prije godinu dana napisemo ovom liku e-mail da zelimo da posaljemo 25 komada elektricnih kreveta za bolnice u Kantonu Sarajevo. Kreveti vrlo skupi, dizu se i spustaju na struju. Poslije par dana njegova sekretarica nam odgovara, ministar kaze da u Sarajevu nema potrebe za tim krevetima vec da posaljemo u neki drugi kanton. Pa taj je lijen da uzme i donaciju a ne da se bori da nesto ostvari.
Pa lijepo. Još jedan karijerista napusti oSDP. Idi i ne piši. Samo jadni pacijenti. :(
bila je kletva u Sarajevu (prije rata) : Dabogda te Shanko lijecio
Kada vidim da je neko magistrirao ili diplomirao je se nešto odmah sjetim onog našeg "kapaciteta" Dine Konakovića kada je za jedan dan položio 10 ispita.
škola_kalbasi http://r.blogger.ba/arhiva/2008/10/20/1852029 Evo iz arhive izvučeno :D "Stručnjak" je on veliki, čega god se dohvatio to je i sje*ao. OD bosne, od Kantonalne skupštine, evo sad hoće i u svetinju reprezentaciju. Samo njeag treba izbaciti iz KS BiH i sve će biti lakše... grobar naše košarke
laganini...malo kafana u Ferhadiji...malo privatno u Kaptolu ...a valjda ostane malo vremena da se bavi i direktorskim poslom...fij koji klosar....
Ljudi,ja nesmjem zubaru,mogu mi jetru izvadit.
čovjek se zove Rusmir..a ne Šanko...koji vam je....
14 tumpleka..na klixu ne kuže zajebanciju...