Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruski milijarder? Sto fino ne kazete "Ruski kriminalac". Nema tamo milijardera da su te pare zaradili. Nema cak vise ni onih sto su "samo" na vrijeme oteli drzavno. To nije dovoljno za Putka. Moras biti dio njegove kriminalne grupe da bi smio zadrzati prigrabljeno.
nije aneksija krima, vec secesija. velika je to razlika...
Evo Austrija sprema se da kontrolise i zatvori granice prema Sloveniji i Italiji , jer Njemacka hoce da vraca sve ilegalne migrante, koje nemoze protjerat u njihove drzave, ce sve u Austriju vratiti, a one liegalce sa cijim drzavama ima ugovore ce avionima vratiti ih kuci. Bosna ce biti cigaski Paki logor(pakistanski), jer ti cigosni nemaju nigdje pravo na azil. Cigani iz domovine atomske sile.
Mrs u pizdu materinu
@KulinBan1189B ti smrdis kao i crncuge, manje smrde svinje od tebe.
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/bosna-i-hercegovina-dobija-desetine-hiljada-granata-od-amerike/305209 🔥
Covjek ima pare, milioner, i on prijetnja, a migranti i talibanska sirotinja sa kacketima i bradama nisu, 70% nema nikakve dokumente, a krecu se slobodno po BiH. Vise Turaka, Arapa i nindzi po Ilidzi nego drzavljana BiH, a niko zabrinut.
Čiji si ti mali tako pametan?
ovaj covjek bi samo ubrzao raspad eresa .
general
Daj me i deset posto i uzivaj bicu ja najbolji haver i sa dodikom i sa baketom
--- On je bivši poslodavac Aleksandra Borodaja, tzv. premijera tzv. narodne republike Donjeck koji se sastajao se Aksyonovim tzv. premijerom tzv. republike Krim, tokom perioda aneksije Krima. Vlada Ukrajine otvorila je krivičnu istragu o njegovoj navodnoj materijalnoj i finansijskoj podršci separatistima.
DODIK KRENUO SA PLANOM B !
I Duduka treba protjerati, ali nemas gdje.
U Srbiju ima njen pasoš imovinu i šriokg krug prijatelja uz Ireneija patrijarha
ruska mafija...
doso opljackat srpski narod
@bakejedetops traktore!
Jel ga pozvao u primio kolega sa američke liste Dodik ? Akcija je kupovina Srpske za Rusiju ! a zatim pripajanje za 7 dana !
Dodik zeli svoriti novu ukrainu ??? moji dragi srbi , jeste li svijesni gdje vas ovaj "covjke" vodi ??????
Jedva ceka da sa svojim milijardama bude u BIH...Moze kupiti ovu drzavu..Koji kompleksi jbt..
@HRHB13 Državu sumnjam, al tebe sigurno može.
ocito imas kompleks nize vrijedosti gluperdo!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
njima ruski kozaci a nama ISILovci. e baš smo medeni narodi. Svako bi nas primio u uniju hahahaha