Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije džabe vas Tito odjebao na vrijeme, teško onom ko sa vama u istu tikvu puše...
Kako bolan , s takvim stavom , očekuješ da te neko rado primi ... Idi ti u BGd. Nikoliću i tamo izobilježavajte što god vam volja ... ! ! !
Rusi nisu dobro dosli u nasu Bosnu kamo li jos u Srebrenicu. Pisam vam se na putina !!!
Petre imaš li ti ogledalo? Ko bi mogao povjerovati tvojoj faci čak i da se ne radi o ambasadoru neprijateljske države koja ulaže veto na istinu? Države koja podržava genocid? Kako si ti onda mislio da treba da ideš u Potočare? Svako normalan bi kopao i rukama i nogama da se tamo ne pojavi, nakon svega što su ruski zločinci počinili u Bosni tokom zadnjeg rata, uključujući i učešće u genocidu, jer bi njegovo pojavljivanje tamo značilo samo još jednu provokaciju i šamar u lice žrtvama i porodicama žrtava? Rezolucija i veto koji ste na nju uložili jasno vas je opredijelila - jasno za one koji su mislili da ima nešto ljudsko u vama, što se mene tiče ja sam vas davno pročitao. Šta misliti o državi koja je sa Hitlerom potpisala pakt o nenapadanju i raskomadala Poljsku, ubivši na hiljade zarobljenih oficira i vojnika? Državi čija je vojska ohrabrila Poljake da dignu ustanak u Varšavi, nadajući se ruskoj ofanzivi, a onda mirno gledala kako se sa njima obračunavaju Švabe? Fašisti, ništa drugo!
A zsato Klix ne makne komentare ove GAMADI koja se vabe kao: rezolucija, General Rale, Polonez ????
Postovani gospodine Ambasodore mozda Vi jeste dobar covjek, ali politika Vase drzave nije dobra, cak sta vise neprijateljska je, ne samo prema Bosnjacima nego i svim drzavama Evropske Unije. Mi volimo EU zato sto volimo i civilizacijske vrijednosti iste. Srdacan pozdrav!
Planiraj ici u rusiju
U Bosni je rat samo pauziran, biće tu još svega samo treba se dobro naoruzati sa sljedece kolo i to Bosansko a ne uzicko.
to je bilo svakom jasno jos 95
Koji smo mi politički idioti,Rusima kažeš ne a primaš Vučića tj Srbiju koja je sve i zakuhala i tražila taj veto ???
Dobro je sto je Britanija insistirala na glasanje, sad je se usrana rusija još vise pokazala da su novi fašisti i nisu za civilizovan svijet. Treba zapad da im opali rigorozne sankcije da ih vrate 100 godina u razvoju, to su podmukli zvijeri kao oportunističke bakterije...
Rusi su postali novi fašisti stali u odbranu genocidasa otpad svijeta...
Imas obraza stoko jedna primitivna treba vas protjerati na mars vi i srbi zajedno da zivite jerza vas nema mjesta na ovoj planeti...
ne cackajte ruse,mozete dobiti a bombu na markale pa da onda kmecite amerima i englezima
pod uslovom da vas ostane
Jao koji ste vi pacenici.Mislite da cete sa ovim minusima nesto promeniti.Nema vece mrake od vas bosnjaka odnosno poturcenih srba
Mars u Rusiju.
Fasisticko dmece treba protjerati iz Sarajeva i nek ide kod Dodika.
POZDRAVLJAM odluku organizacionog odbora
Toliko poniziti i onako unižene srebreničke žrtve i njihove preživjele članove porodica i generacije koje neće biti ni rođene, sjeme im se kao i ovima zatralo, to mogu porad uskogrudne pravoslavne solidarnosti i politikantske ljubavi Rusije i Dodikove "države" samo necivilizirani ljudi, osioni državnici i njihove diplomate. A ambasador te i takve osionosti bez imalo etičkih skrupula još ima obraza otići među te ojađene i ponižene ljude i cinično im, zamislite, u lice, pružiti lažnu ruku saučešća. O tempora, o mores! Svijetli nišani Memorijalnog mezarja u Potočarima i povjesne presude Haškog tribunala s realno očekivanimi zločincima Mladiću i Karadžiću jesu i bće za vijek vjekova nepobitni svjedoci genocida i sramnog ruskog veta nad kojim se zgraža sav civilizirani svijet.