Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja koliko se sjecam mi smo od njih dug naplatili, ali nismo im izmirili dug za plin, od njih zelimo vakcine kupiti ( kostace nas ko zna koliko ), tako da malo vise diplomatije, a malo manje kabadahijsko-kafanskog odnosa bi dobrodoslo. Ili barem da obezbjedimo zaledjinu od nekoga drugoga pa onda da se pusemo nesto.
Kakve veze više SDA ima sa državom BiH???
Jedina garancija da nasu dragu BiH nece napadati nase komsije je ulazak u NATO. I to je jedino rijesenje, Rusi su isto pokusali u Makedoniji pa u Crnoj Gori i vidim kako su uspijeli. Nemoze se prvo napadati, praviti genocid a ne uspijeti u svojim planovima i onda kad se istina vidi i zlocinci presude da se kao zabranjuje u Nato. Ko je dao pravo glasa svim ubijenim i protjeranim ljudima.
Rusija se ne pita!!!! Ovo je nasa domovina i mi odlucujemo kako i gdje idemo!
Šta na ovo sve kaže uzoriti europejac Čović?
Džukele đikanske. Živjela BiH i NATO! 🇧🇦❤️🇺🇲❤️🇧🇦
KOLIKO GLUP COVJEK MORAS BITI DA BI SKINUON ZASTAVU BOSNE I HERCEGOVINE IZ ISTOCNOG SARAJEVA!!! HHHHMMMMM!!!! ZAMISLI SE KONJINO DA STE VI SAMO BRISANI PROSTOR!!!!
Valjda KAKO TONE OVAJ BROD A NE KUDA IDE
Svako ima pravo na svoj stav. Ako amerika ima pravo da kaze da bosna treba u nato, tako i rusija ima pravo da kaze da joj se ne svidja to. Ja tu ne vidim nista sporno. Prepucavanja u ovim trenucima nam nisu potrebna.
Koji si ti propuh, nije prepucavanje vec pretnja de saberi se malo pa onda nesto napisi.
Saljite mami svojoj..
Samo mi ne ide u glavu koji su oni faktor? Otkud im ideja da oni odlučuju sta cemo mi ? Vaše se ne melje ni u vašoj kuci
RUSI I GENOCIDNA TVOREVINA RS KOJU IM JE POKLONIO NS RAHMETLIJA POTPISOM!!! KORISTE NASE NEMORALNE I NEPISMENE SDA LOPOVE ZA SVOJE CILJEVE!!! ALI I JEDNI I DRUGI MORAJU ZNATI DA JE BOSANSKI NAROD NAJACI KAD SE SATERA U KUT. IGRA JE MOZDA TEK POCELA!!! A ZA TO SMO SPREMNI!!! OVONJE DRUGO STANJE A NE ONO IZ 90 GODINA!!! ZNAMO SADA I NISMO NAIVNI!!! VAS SDA BRANI I ODRZAVA NA VLASTI!!! I NJIH CEMO SE RIJESITI!!!
Zar nebi trebalo obrazlozit gradanima BiH...
Kakvo jutro!Sve po starom.Sila je zakon,laz je oruzje. Dobro jutro susjedi i komsije.Dobro jutro ljudi!
Rusi , pa za njih ne mogu naći niti jedne jedine pozitivne riječi. Oni su dno u svakom pogledu.
Haha baš na te tri adrese haha Jesu se usrali u sda
Blamaza ruske diplomatije koja se i tako srozava od kad glavno kolo vode Putinovi poltroni diletantii. Ovaj tek došao pa mora da se pokaze k'o zayeban. S ovakvim ambasadorima osvanuće im NATO u GUM-u pored Kremlja.