Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RUSKA AMBASADA PODRŽAVA I RAVNOGORSKI ČETNIČKI POKRET... NE PRENOSITE U MEDIJE TO ŠTO ONI KAŽU!
OVI RUSI SU PROTIV CIJELOG DUNJALUKA ALI I CIJELI DUNJALUK PROTIV NJIH.
Logika je nepoznat pojam za RS i ruske politicare.
Da li je covjek zaista "potkovan" sa 2 ili 7 hiljada KM je ovdje manje bitno. Bitno je da ce on platiti svojom funkcijom a nece oni koji kriju funkcionere (najvjerovatnije SDA kadar) koji su podigli (bolje reci ukrali" dva miliona KM. Neki SDA kadar je maznuo i investirao dva miliona a drugi "SDA kadar (vjerovatno dobro potkovan) " mu stiti ledja u pravosudju. Tu dolazi sada "sitna riba" naivni Telgeti i hoce da ubrza predmet. Zasto predmet stoji toliko dugo ne rjesen?
Ovo je pravi problem, ljudi. Kad u banana državi, a BiH to zaista jeste, USA, GB, D, F i ostale clanice NATO "podrzavaju" jedan stav, a Rusi suprotan, toj se drzavi ne pise dobro. Hebes celavog kloca, on je samo probni balon.
Ali su prijatno iznenadjeni kad Dodik hvali Tegeltiju .... krpe sa zakrpom, trag im se zatro.....
Rusi i srbi su svakako isti, nigdje u svijetu nisu pozeljni. Zato samo idu jedni drugima i mlate praznu slamu.
Kakav drugi kometar očekivati od Ruske ambasade. Svo zlo koje nam se desilo u proteklim godinama je bilo pod pokroviteljstvom Rusije.
Ma, razgulite više iz Bosne. Najveću destabilizator Bosne je Ruska ambasada, sa podržavanjem kriminalaca iz politike! Bosna će u NATO i EU svakako, svidjelo se to fašistima - kriminalcima i njihovim patronima ! Dosta vas je!
rekoše predstavnici tradicionalne ruske demokratije
SAZNAJE SE DA ĆE MIROSLAV PRŽULJ(alijas Lepi Mića)BITI USKORO IMENOVAN NA MJESTO SUDIJE U SUD U KALINOVIKU ODMAH POSLIJE ZAVRŠETKA ZADRUGE 2.
E sad kad ga rusi brane, definitivno je sve jasno.
a ko ste vi da se pitate za unutrasnje stvari u bih
Miran pujdo ruski
Zensurisati Dodika i genocidnu tvorevinu u medijima, svima ce biti puno lakse, bez njihovih fasistickih i debilskih faca.
Muslimani u Rusiji spadaju u red stanovništva na svijetu sa najvećim prirodnim priraštajem. Bajram-namaz u Moskvi je klanjalo milion ljudi. Rusija će uskoro biti muslimanska ako Bog da, inšAllah. Ovi masnoslavni pjanduraši su samo prolazna pojava i uskoro nestaju sa lica zemlje.
Sve smo mi samo ne nezavisni......
ovi rusi su protiv cijelog dunjaluka.