Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar EUFOR jos postoji. Bio bitan poslije rata a sad kao pjesacki prelaz u BiH.
mosa NATO !
@komunjaro Senad je antibiotik za vas, stranacku placenicku bagru i vase nalogodavce raskopcanih kosulja
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
EUFOR je jako bitan za očuvanje mira u BIH, oni nadziru teško oružje i municiju. Odlazak bi u ovom trenutku značio katastrofu.
Ode Eufor, dođe Hans sa odredom Ante Starčevića, Hrvatska nabavila Rafale, Srbija ruske tenkove, a Bošnjo respiratore...
Taman kad odu da prebijemo četnike
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treca Minhenska spremna.
https://www.clickasnap.com/i/wldgx3jhxi5q6qq5
Kako ce vas Srbi preko Rusa samo naguziti,.. pa to je za pricu :) Al reci cu kako,.. tek kada doce ovaj svabo na mjesto Incka
Umjesto njih nato da dođe i to je to
rs nezavisna na proljeće 2022
Nije Aviano, nadaleko poznata baza, daleko 🕶️
DOBRODOŠAO Schmidt, bye bye EUFOR
hah neka nama našeg svjetla i spasa, naše gorde velike rusije, rusi su uvijek dobro došli nama bosancima. to su naša braca i potomci njihovi, to smo mi koji smo odselili odavde iz bosne i okoline (najviše iz Rostova kod Bugojna) još puno prije rimskog doba na sjever i istok daleko iza urala i karpata. bez zaebancije, to je tako heh.
Ako nam Rusi zavrnu EUFOR, računaj da će oni doći ovdje kao mirotvorci. Isto kao što su otišli kao mirotvorci u Gruziju, Ukrajinu i Moldaviju, pa uradili tim zemljama šta su uradili. Od svake jamili pomalo.
Neka idu ljudi kućama ja nisam ni znao da su tu :) nema potrebe ni da budu valjda smo naučili lekciju da od mržnje i podjela nema nista
Ko ovdje mrzi do neba? Ovi što su dobili rat i pretrpjeli ogromne gubitke ili ovi što su izgubili, presuđeni za navijek kaznama u Hagu kao UZP i teroristi. Obilježeni u međunarodnoj istoriji kao agresori, teroristi i šta sve ne.
Bez obzira na simpatije Rusija je sila u silasku. Snaga tog prostora nije u stanju obezbijedit životni standard domoicijalnom stanovništvu. Bugari su im daleko, boje zastave nisu više stvar ljubavi. 100 god diktature, završi na 5 tenkova i 3 aviona u vrijeme parade pobjede Rusi su Rusi al vremena, se mijenjaju.
Rusija je sila u usponu, previse velika i bogata sa resursima zemlja da bi propala u bliskoj budućnosti. Mozda nisu jednaki Sovjetskom savezu po moci , ali Rusija ostaje bitan igrač u svjetskim aferama ,posebno istočnoj evropi i Azija.
Bošnjacima nema ionako spasa do njih samih, svako svoj kućni prag da brani u nekom najgorem scenariju koji se u Bosni uvijek može ponovo desiti. Od EUFOR-a nećeš Mehaga moj sigurno dobiti cak cak i pras pras
Nezvanično se šuška da Amerikanci re-otvaraju dvije baze u BiH
pricaju zene po dzamiji
Ko je sagovornik? Tri puta se spominje “sagovornik” a ne znamo s kim su “sagovarali”.
Okay.Do kraja Novembra smo u Nato-u garantujem !!
jedino ako odvojite Federaciju BiH od BiH,..tj Republike Srpske...onda ste 100%