Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma UN definitivno treba raspustiti ili korjenito mijenjati. Trenutno je samo u funkciji najmoćnijih i nema veze sa jednakosti i pravdom
Naravno da je u funkciji najmoćnijih, kad imaju pravo veta. To treba odmah promijeniti, uz isključenje Rusije kao stalne članice Vijeća sigurnosti (preuzimanje uloge "nasljednice SSSR-a" nema nikakvog smisla)
Hoće li biti denacifikacije Finske.
nema potrebe nisu oni glupi Slaveni da ih mozes naloziti na sukob i rat i koji ce za dolare sve uraditi, pa i ginuti
...pa neće Finci,ali hoće Ruska barbarska stoka
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Za mene ne može biti veća prvo aprilska šala... Ne znam za druge... Da nije smiješno bilo bi žalosno i obrnuto
Pretjerujete, ako cemo Rusiju izbacit hajmo i SAD-e, ne treba joj zaboravit ni oprostit, Irak, Libiju, Afganistan, Vijetnam, Koreju, Siriju, pa na koncu i Jugoslaviju koju su napali i bez odobrenja ovog istog vijeca.Nissm ruski bot ali ima jos supaka za izbacit.
Smijesna organizacija
Kako nasljednik kad je više stanvništva napustilo sovjetski savez. Nije ni Srbija naslijedila jugoslaviju
Ono, kad te citav svijet bojkotuje, moras se osjecati kao schupak, ako imas i malo obraza.
Vi ste kurCHić od EsEsEsEra
UN je potpuno nebitan. Pokazalo se na Srebrenici
Prvoaprilska šala
uhljebi sa jakom supljom, niti sta rade niti ih iko ferma....
Pošto znamo da UN-om vlada USA tako da RF neće još dugo biti u Vijeću sigurnosti...
@mali1 E moj mali pa zar nisi do sada vidio ko su i šta su SAD.Njima kad je nešto u interesu i kad kažu e sad ćemo ove yebati same im gaće spadaju.
Jedina razlika između SSSR-a i Rusije je što je SSSR bio komunistička država, a Rusija hard core kapitalistička. Što se tiče imperijalnih ambicija, demokratije, slobode medija, ljudskih prava i sloboda, tu se ništa nije promijenilo.
Raspusti i napravi bolji,bez moskovita
UN treba ukinuti.
Rusiju treba ukinuti.
Ovo je već teatar apsurda... Uskoro možemo očekivati da će Rusi predložiti Wagnerove silovatelje i ubice kao mirovne snage UN-a?