Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal ko da nas ne *ebe????
mi smo ruse izhebali sa onom ikonom za narednih 10 godina
Isto kao i 1914 : Srbi protiv kolonijalizma. Ostali za kolonijalni status.
Dajte rakije incku i nek ide, uvedite šmidta
Samo da Biden završi posao sa Rusima i Kinezima i eto ga na Balkan. Svi papiri za NATO su potpisani zahvaljujući Dodiku i ulazimo, a onda Rusi mogu izvirivati preko Drine. U EU nećemo tako brzi iako smo u posebnoh sferi interesovanja kako danas Sattler izjavi, a vidi se i u ovom članku.
Teško nama. I na Siriji smo vidjeli kako se prelamaju interesi sila a sve zbog toga što ovdje postoje luđaci koji vjeruju da sami mogu odlučiti u ime sviju i nametnuti ostalima baš ono što oni žele. Kako govore u kafani - ne budemo li našli kompromise ovdje će opet poteći krv usijane glave zapjenjene u svojim rovovima priče "ovako ili nikako" jer nas je najviše.. jer smo najjači...jer su "naši" sa nama.. jer smo ovo...ono... Meni ovo ne sluti na dobro... :-(
Ljudi Dara iz Jasenovca dobila nagradu za najbolji film fiscije i naucne fantastike
Samo da Bakir ne pođe rješavati ovo pitanje. Poslaće nam Lavrova za Visokog predstavnika.
Ruska ghovna ko fol prave se da pružaju otpor,a niko ih neće pitati.Dalje šape od Bosne ghovna ruska.
ko da vise para ovi nasi vlastodrsci ce u tom smjeru ici, narod nebitan samo pareeee a njima se nista niti radi niti im odgovaraju promjene...poso dobar a para laka
SAD rjesaji to
Incko je dostigao u baraž i ne treba žuriti
Neka Inzka jos tek je poceo da pritsce srbe i hrvate hahahah.
Dodik i Inzko medjusobno saradjuju, samo produzavaju mandate jedan drugom
Trebamo i mi predložiti nekog svog visokog predstavnika.
@Focus sejo bukva? Dovoljno je visok!
Nema veze i ovaj se probudio. Počeo je skidati table davati ultimatume. Samo je bilo do MZ i Amerike koje su bile zapostavile Balkan a neprijatelji cara Dušana jedva dočekali.
@Istokbosna Čim se ispostavi da je sigurna pozicije, ode on opet u zimski san.
Nije upućen ovaj ambasador. Objasniće mu Hadzifejzović, Siljadzić i ostali vrli analitičari da su se Putin i Merkela sve dogovorili ... a s Bidenom će prelomiti talove preko imenovanja sekretara mjesne zajednice u Donjecku.