Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga više briga šta Rusija kaže?
A on za godinu dana moze da razvali BiH kakav je. Nabijem i njega i Rusiju i Kinu.
Moze ovo, al uslov da za 6 mjeseci udjemo u Nato 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BiH ne bi bez OHR-a izdržala 3 mjeseca. Ne znam čemu se veselite. Svom jadu?
Gledaj smrada.
Nek soli pamet po njemackoj, ionako ga sto prije treba istjerati napolje i ukinuti mu radnu dozvolu za BIH, poslati ga na arbajtsamt u njemackoj pa nek sebi trazi posla tamo.....
Inzkoooo vratiii seeee i budi zabrinut
Eto gdje se riješavaju pitanja Bosne, Hrvatske, Srbije, Kosova.... Mi samo igramo igru koju oni narede.
Bosnjaci su najveci potrosaci plina jer su najbrojniju tako da nemaju ne ekonomske isplativosti zavrtati plin. A ima projekat iz TE Kakanj da se dobede topla voda u Sarajevo eto neovisnosti
Sto ga prije proglasimo Islamofobom i na razgovor pozovemo njemackog ambasadora u BiH zbog tog Islamofoba, bit ce nam bolje.
Bosnjak je cudo nevidjeno. Bosnjaku, bez OHR-a nema ni BiH. To je to. Kako ti to nije jasno? Cim ode OHR u ovoj drzavi ce sve prestati da funkcionise. Ni ovaj privid od drzave vise nece postojati. A ovih dana je 85% BiH - Bosnjaci i Srbi - prptov OHR-a. Bosnjaku vodis BiH svjesno u propast.
Nemaju ljudi pojma ocito, vecina zakona je ustvari nametnuo visoki predsjednik, zato i postoji jer se nasi nisu mogli nista dogovorit.
Koga briga sta Rusija i Kina kazu? Rusi mogu izdvojiti svoje misljenje na PIC-u i to je sve. SB, bez konsenzusa, ne odlucuje o imenovanju VP, niti o produzenju mandata OHR. To ide po automatizmu, na PIC-u. Jedino da SB izglasa drugacije, tek onda.
Bez neovisnog suda i tuzilastva i neivosnog od politckih stranaka procesa biranja sudske vlasti, nemamo gdje.
pa zar nisu fašiste i okupatore nezavisne države izbacili iz tog vijeća,kakve su to igre
Ne treba nama nista od Rusije i Kine. Schmidtove odredbe se postuju, vlada formirana, samo nam sto dalje drzite Rusiju, Kinu a bome i Indiji ;)
Zatvorice se kad na vrbi rodi grožđe, a ne za godinu dana.. To je rat 💯%.
Gle cuda: Komsic, Komsicevci i SDA dijele isto misljenje kao Dodik, Rusija i Kina. Slucajno?
Not gonna happen
Bio bi red da se ta institucija za zadovoljavanje bosnjackih nacionalnih interesa zatvori