Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poredite velikane Kraljevine Bosne sa ovim današnjim šljamom društva
Treba biti realan, ima veoma malo kvalitetnih političara u Bosni i Hercegovini. Učitelj fizičkog ili učitelj likovnog da bude političar, djevojka koja pravi karijeru na račun svog brata da bude političar, to i budala vidi da nema nikakve budučnosti ni kapaciteta..momentalno je princip: "uhljebi se i prodaj što možeš!"
Ako ja uzmem DE državnjanstvo onda sam švabo, a ne neki bosanac. A ti prijašnji vladari su bili ne daj bože za ove. Neko sad hvali uređenje u srednjem vijeku bilo u kojoj državi koje neznanje.
Zadnji put kada je ojacala vlastela, okupirali su nas Osmanlije.
Bastilja je pala zbog volje bogatih koja je izrazena kroz zakon.Kod nas jos vlada ta definicija prava
Ovo je sasvim logična posljedica činjenice da narod nije mrdnuo puno dalje od srednjeg vijeka. Neobrazovanost, ljenost i odsustvo želje za znanjem je ustaljeno pravilo, a samo incidenti na ličnom nivou se izdvoje iz mase polupismenih. Vrlo često ih se stigmatizuje jer predstavljaju prijetnju masi mediokriteta.
Velikaša vazda bilo i biće ih svugdje. Neki su ljudi sposobniji i to je priroda. Međutim, problem je kad do imetka dodju prevarom i preko mrtvih. Svi oni moraju makar malo varati, problem je kad kradeš 90% tj koliko god možeš zagrabit bez obzira što narod krepaje oko tebe.
A gdje su imena ovih iz HDZ-a?
Stravicno povrsna analiza
Svaki narod ima vlast koju zasluzuje... Ili: Kakav narod takva vlast...
Kako tad, tako i sad, a izgleda i od sad
Njihove reinkarnacije i dalje vladaju ...nasi su se pradjedovi borili protih ovih kapitalista srednjeg vijeka... nevjerovatno
Vidi ovo.. A ko je kralj. Očito da Bakir plaća ove članke ,Klix vlasnicima koji podržavaju DF. Bakir želio biti kralj na dijelu BIH preko svojih moćnika iz SDA.ali ga ovi zeznuli. Međutim tu ne spominjete Džamića i Bingo, Brankovića čiji je sin oženio kćerku Džamića
Ovaj članak je napisan samo da bi se nešto pisalo, i da se "broji" da se nešto napisalo. U suštini, veze jedno s drugim nema iz niza očiglednih razloga. Bar bi autor to trebao znati.
...Imamović i Mehmedović gospoda . . . ostalo irgeti
Znači regionalizam, korupcija i kvazigospoda su empirijski dokaz da su srednjovjekovni plemići naši a ne vlaški ili karavlaški
Ako su kraljevi Bosne bili krscani i Europljani, zasto ona muslimani u BiH navijaju za tursku?
Sistem je namjerno napravljen pogresno, u cijelom svijetu!
Dobar članak. Jako je važno da se problem precizno opiše inače se ne može riješiti kvalitetno. Izgleda da je najbolja solucija za situaciju novac u rukama patriota ove zemlje koji vole pravni sistem, zakon i socio-ekonomsku pravednost.