Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da sam bogdo i ja tako pobjego da su me nasli u Berlinu,nikad sebi oprostit necu sto nisam,za koga dado zdravlje i dio tjela,danas te niko ne postuje ,cak nemas pravo ni na boracki dodatak,uslovlavaju te patrioti sto rata vidili nisu.
@gooUser1671876357 Ah da, vjernik a vamo svaki profil prijeti ljudima i velica zlocine. Ma bravo, ne vidis ironiju a ocigledno nisi glup.
Pobjegao bi da si mogao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Franjevci su oličenje dobrote i ljudskosti.
šta ti je ljubav prema majčici Rusiji,a tek kako bi Srbi reagovali da počne regrutiranje za Kosovo,ma hajde
Nekom rat brat.
Svaka čast, eto šta ludaci ratovima donose ljudima.
ajd ne lažite otkud kod vas ako je rus. to je ukrajinac
Jel to nije smio u Dodikistan?
Vratiti ga u Rusiju, tamo vlada mir i blagostanje i sva moguca ljepota ovog svijeta!
mozda je Spijun iz KGBa
Jedan Rus manje na frontu za branjenje otadzbine,ne moze tako,odmah saljite Igora Dodika i Stanivukovica braci rusima da im pomognu u borbi protiv"nacista".
Jehli ba ima jos nehko ko pusi ohvu englehsku prohpagandu baaaa hehe
Stvarno nigde imena sike grada iz koga je.
Ovi su ljudi sljedbenici Bosne srebrene pravi Bosanci
Franjevci su jedna od svijetlijih tacaka BiH, ogromno postovanje imam prema njima i posnosna sam sto dijelim zemlju sa takvim ljudima. Izuzetno obrazovani ljudi, sa istinskim vrijednostima, postovanjem, dobrotom.
mogo je vala nac i bolje gdje ce pobjec
Treba mu pregledati društvene mreže ovakvi su obično najglasniji zagovorači borbe a kad dođe za nju bježi hiljade kilometara
Promasio Srbiju, RS i stigao u Visoko....slucajno😂
80 miliona dolara za medijski centar "suzbijanje ruskog uticaja" / koliko je vase klixe propagandna mashino ?
Grancica I 80 miliona dolara je malo da se suzbije širenje ruskog neo-fašizma, odgovornog za patnje miliona ljudi. Smrt, razaranja, uništeni životi na sve strane, a o trovanju mentalnog prostora da i ne govorimo.
Pobjego od mobilizacije zato sto je znao da se mora boriti protiv bolje naoruzanog. Kada su Rusi mogli "ratovati"protiv nenaoruzanih civila u Bosni, cekali su u redovima da ih mobiliziraju.