Komentari (466)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slali su ih i 92-95 pa ih u sanducima vracali.
713...Jos smo jaci. Imali ste JNA i svo oruzje plus vojsku Srbije i dobrovoljce iz Srbije, dobrovoljce iz Rusije, Grcke i Japana. Dok je u srcu din Bosna nece pasti od agresora.
Eno puno groblje u Miljevicima
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
vise se nikad nece ni voditi rat koji je bio 92-95. tada je to bilo u pjesadiji i u svemu ostalom. Pa pogledajte danas sa 4km visine dron pogađa metu prečnika 50cm... Tu je tehnologija prejaka i mi smo tu donji ako me razumijete , ne daj Bože bilo kakvog sukoba , hebo ovo sve , svi smo mi ovdje sirotinje.
Nije Putin glup da ga Milojko iskorištava
Dobar vic moze li jos jedan? 😂😂😂
Pa gde ste vi to bre ratovali u Brazil!
Ruska vojna baza na Manjaci i svi problemi reseni. O tome je nemacki DW pisao jos pre 4 godine da se uveliko priprema a izgleda da se projekat sada privodi kraju. Time bi se primirili apetiti agresivnog NATO pakta, suzbio njihov maligni uticaj na zemlje zapadnig Balkana i obezbedili dugorocni mir i stabilnost. Ako su pored nemackih i ruski mediji poceli da pisu o tome znaci da oko toga nema nikakvih dilema. Ruski dolaze!
добро пожаловать русские братья!
Pa to bi baš bilo guranje prsta u oko NATO-u i opravdavanje NATO-ovog prisustva na ruskoj granici tako da ne vjerujem baš u takav razvoj stvari…
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ruska federacija kao supotpisnik dejtona ima pravo na vojni kontigent u bh i bili su u bh do 99g.tad se ta jedinica prebacila na kosovo i izvela cuveno osvajanje aerodroma slatina kod pristine.kako da dodju.pa mogu crnim morem pa dunavom sve do srbije a iz srb da udju legalno u RS.crno more i dunav su medjunarodni plovni putevi i ko moze da ih zaustavi ili zabrani prolaz
Hajde da bar sarajlije opet ne budu naivne. ‘91-‘92 godine, sarajlije niko nije mogao ubijediti da ce biti rata iako je citav svijet objavio sa koliko teskih cijevi je Sarajevo okruzeno, a mi i dalje treba da budemo ovce i skadiramo “Rata nece i ne moze biti”. Ko ga zeli, neka mu u kuci bude ali, da li svijet vidi sta se BiH ponovo radi. Salju se ruski avioni. Pa to je valjda za cijeli svijet najveca uzbuna. Sta nam uradi SDA, SNSD, HDZ i cijeli svijet, njima na savijest.
prica se prica da rusi dolaze
Hratska, Slovenija, Mađarska, Češka, Kipar, Grčka, Poljska a sad i Rusija. Dodik širi svoj uticaj a vi i dalje kmečite i maštajte o ukidanju RS i tzv. građanskoj BiH (a zapravo dominacija Bošnjaka nad većinskim Srbima i Hrvatima), međutim neće vam proći. RS je trajna, Dejtonski sporazum nećete oboriti.
Dodik je toliko očajan da su.u Republici Federaciji potpzno očajni, voditelji probošnjačkih medija nervozno.postavljaju pitanja o raspadu države te o tome da je vec krenula secesija i sto ce biti.sa muslimanima u etnički cistih 30% kao državi???
Haha, nema muda za jedan na jedan.
Katolika I poskoka, zajedno oko 150000.Tuzla sama kao citava populacija Bosanskih katolika
naprijed povedi ih dodo i nek se nApiju vode trebace im nece se nijedan vratiti.Ljudima nije jasno pardon neljudima.Bosna je bila i bice,nemoze joj niko Pero odbit....
Ako ke istina ono što piše Slobodan Vasković, jasni su mi očajnički potezi ovog narko-bosa..da zaštiti sebe, spreman je da žrtvuje 200 hiljada ljudi, da budu razrušeni svi gradovi u oba entiteta i da zapečati sudbinu bilo kakvog života u BiH građanima svih vjera i nacija..to bi bio rezultat akcije Rusije..kome nije jasno, nek izgugla ruski uticaj u Siriji.
na slici, Putin mu se smije u lice, ili voli malo punije buckaste
Mrš